Dimarts 27 de Juliol: En Mike

Salutacions Famílies!

Avui, de bon matí, el grup de grans ha baixat cap al gimnàs, on ha començat el dia amb una petita sessió de Ioga per després fer uns quants jocs dirigits. Els més petits del Casal han anat cap al pati on han fet unes partides al mocador i les seves variants i després han tornat a jugar a la Peixera, un joc que els va agradar molt ahir!

Després dels Jocs de Benvinguda, hem anat a veure l’ambientació. Avui, per sorpresa nostra, hem conegut al 5è visitant de la fàbrica: En Mike! Ens hem quedat ben parats ja que l’hem vist bastant gandul. En Mike ens ha explicat que ell, de la fàbrica, no ha vist gaire cosa, ja que prefereix seure en un bon sofà que no pas anar caminant amunt i avall. El primer dia de la visita, va trobar la sala de descans dels Umpa Lumpa, una sala tota plena de sofàs i coixins de totes les mides i que s’hi va quedar… Nosaltres no ens ho podíem ni creure: amb totes les coses que hi ha per veure en aquesta fàbrica i ell només ha vist una sola sala! Però en Mike estava una mica preocupat, ja que els darrers dies no havia vist als seus companys de visita: ni la Veruca, ni la Violet, ni l’August…ni al mateix Willy Wonka! A part, des d’ahir que se sentien uns sorolls per la fàbrica i unes corredisses amunt i avall que no li fan gaire bona pinta. Segur que són els sorolls que vam sentir ahir a l’ambientació! També ens ha explicat que el famós riu de Xocolata on va caure de cap n’August s’ha quedat completament sec! Com en Mike no té un esperit gaire aventurer, ens ha demanat si podem investigar nosaltres una mica a veure si esbrinem què està passant a la fàbrica i qui hi ha darrera de les desaparicions. Nosaltres, ràpidament, hi hem accedit!

Pel matí, els més petits del Casal han volgut fer un petit taller: han creat uns gelats amb sal pintada amb guixos de colors! Segur que si els posem en un lloc estratègic, podrem esbrinar qui s’està emportant les coses de la fàbrica! Els més grans, han preferit fer uns quants jocs d’aigua, practicant diferents estratègies per capturar els causants de les desaparicions…

Per la tarda, els més petits han estat qui han anat a fer uns quants jocs d’aigua i els més grans s’han quedat al menjador fent una partida al joc de rol que estan autogestionant.

Ens veiem demà amb més aventures!