Dimarts 25 de juny: L’home primitiu

Salutacions Famílies!

Avui ja hem començat el Casal d’Estiu 2019 i ha estat un dia molt intens! De bon matí, i per entrar a la dinàmica del Casal, hem fet la nostra particular benvinguda amb una sèrie de jocs. els més petits han estat fent una roda de noms i altres jocs de coneixença. Els de P4 i P5 han estat jugant a la bomba i als veïns, aprenent les coses que ens agraden i no ens agraden de nosaltres mateixos i els més grans, han estat jugant al Pi.

Un cop acabats els jocs, hem anat a buscar l’esmorzar i ens hem posat al pati…de cop i volta, a començat a sonar una cançó ben estranya i al bell mig del pati ha aparegut un personatge ben curiós…Un Home Primitiu!!!

La veritat és que ens ha costat molt comunicar-nos amb ell, ja que només grunyia i feia uns sons molt estranys…ens hem quedat tots parats. hem intentat dir-li “hola” i els nostres noms, però ha estat molt difícil, semblava una mica enfadat, ja que de tant en tant picava al terra amb les mans i una mena de garrot que portava… Finalment hem pogut entendre alguna cosa, ja que feia uns gestos amb les mans i semblava que ens indiqués com si alguna cosa hagués caigut del cel i ens ha ensenyat un objecte que de ben segur no era seu: Un Rellotge Antic! Serà que aquest rellotge està relacionat amb la màquina del temps de la Cleta? La Cleta ha viatjat fins a la prehistòria i s’ha emportat un amic? Podria ser que l’home primitiu s’hagués quedat la màquina del temps i ara la Cleta estigués perduda a la prehistòria?!? Bufff! Tenim masses enigmes per resoldre i avui no hem pogut treure gaire l’entrellat de tot plegat! Esperem que demà puguem esbrinar alguna coseta més!

Un cop ha marxat l’home primitiu, ens hem quedat xerrant entre tots i mirant d’esbrinar el què ens volia dir, però com no ho teníem gaire clar, hem decidit començar a preparar-nos per qualsevol cosa que pugui passar. D’aquesta manera, els nens i nenes de P4 i P5 han anat cap al pati del menjador a fer una mica de “PaleoTraining”, fent un petit circuit d’aventures, proves de punteria, etc. Els Mitjans i Grans, han decidit quedar-se al pati fent diferents jocs per guanyar agilitat: el salva’t saltant, el mata conills (no fos cas que haguéssim d’anar de cacera), la Planta Carnívora, etc. I els de P3 han estat fent uns jocs d’aigua.

Per la tarda, els més petits han començat un petit taller al menjador, els de P4 i P5 han anat a fer jocs d’aigua al pati i els més grans del Casal, han estat fent una gimcana.

Hem tingut un dia ple d’aventures i activitats, però això no ha fet res més que començar!

Fins demà!