Dimarts 23 de juny: Aladí

Salutacions Famílies!

Ahir vam començar el Casal i avui ja estrenem el blog del Casal!!! Avui ha estat un dia intens per agafar amb més alegria la Revetlla de Sant Joan!

De bon matí, en arribar al Casal hem començat a fer els jocs de benvinguda, per anar entrant en la dinàmica del dia. En acabar hem anat a agafar l’esmorzar i hem vist l’ambientació. L’ambientació, aquest any, és bastant diferent als altres anys, ja que no és un moment de trobada de tots els nens i nenes que participen en el Casal. Aquest any fem les ambientacions en petit grup i hem connectat telemàticament amb la Sherezade, de fet, ahir la vam poder conèixer i ens va explicar com funcionaria tot el Casal. Sembla ser que viu amb el rei Shariya i a aquest li costa molt dormir, tant li costa que es passa totes les nits plorant desconsoladament. La Sherezade, que és una dona de recursos, ha pensat d’explicar-li cada nit un conte ben especial i ens ha demanat l’ajuda per anar resolent els contes a mesura que avancen! i quina ha estat la nostra sorpresa que avui hem pogut veure al protagonista del nostre primer conte: l’Aladí!

L’Aladí ens ha explicat que està molt enamorat de la princesa Budur, però com ell no és cap príncep, la princesa no vol ni acostar-s’hi! Per sort, l’Aladí ha pogut contactar amb en Jafar, el bruixot del seu poblat. Aquest li ha promès que coneixerà a la princesa Budur si li aconsegueix una senzilla Llàntia d’oli…L’únic problema és que la llàntia està amagada en una cova…i aquesta cova està plena de proves i misteris! Tots nosaltres ens hem quedat ben parats però no hem dubtat ni un moment a donar-li un cop de mà quan ens ho ha demanat! Avui si que comença la nostra aventura!!!

Així que ens hem posat ben aviat a la feina i els diferents grups s’han començat a preparar per les aventures que es trobaran a la cova misteriosa on s’amaga la llàntia!

Els més petits del Casal han pensat a fer un petit taller amb el seu nom, així si en algun moment es perden per la cova, sempre podran trobar-se entre ells!

El grup de P4 i P5 també ha aprofitat a fer un taller, però ells han optat per obrir totalment la seva imaginació i experimentar amb textures. Cada nen i cada nena tenia el seu propi material: aigua, farina, cola i pintura. I què han fet? doncs han començat a barrejar-ho tot per crear una pintura ben especial, inspirada amb la sorra del desert que hi ha al costat del poblat de l’Aladí. Potser així trobaran abans la cova de la llàntia?

I els més grans? Doncs ells han dedicat tot el matí a practicar les seves habilitats per sortejar els perills que es poden trobar a la cova misteriosa…i quina millor manera que fer-ho a través dels jocs d’Aigua?!?

Per la tarda, els més petits han estat fent jocs tranquils al pati del menjador, els de P4 i P5 han anat a fer uns quants jocs d’aigua per reactivar-se i els més grans han estat fent jocs al gimnàs!

Ens retrobem dijous vinent amb més aventures i activitats!

Bona revetlla a tothom!