Dimarts 10 de setembre: El comiat del Casal

Salutacions Famílies!

Sembla mentida, però ja hem arribat al darrer dia de Casal, per això hem volgut tenir un dia ple de jocs! De bon matí, hem aprofitat que no plovia per sortir al pati, on els petits han estat jugant al Pica Paret (la versió més tradicional i també el Pica Paret d’animals) i a la Bomba. Els més grans han estat jugant al “Gusanito” i, quan ha començat a ploure, han baixat al gimnàs a jugar al Mata Conills.

Acabats els jocs, hem anat a esmorzar i agafar energies. Hem tingut sort i hem pogut sortir al pati una estona, així hem esmorzat a la fresca! En acabar l’esmorzar, hem baixat tots junts al pati, ja que, en ser el darrer dia del Casal, volíem passar tot el matí tots junts! Hem aprofitat que el temps creava un clima idoni i hem jugat a la Muralla i fins i tot ens hem atrevit amb una versió on la muralla, cada cop que el vigilant comptava, es movia de lloc, posant més emoció a la partida!

Altres jocs que els nens i nenes del Casal han volgut recuperar han estat el de les portes, el mocador i els Aros Musicals, entre d’altres…

Per la tarda, els més petits, han aprofitat per fer un petit taller creatiu i els més grans han aprofitat per fer jocs al gimnàs. I és que és la millor manera d’acabar el Casal: amb jocs amb els nostres companys!

Aquesta és la darrera entrada del blog del Casal d’Estiu 2019, i és que hem passat 8 setmanes fent un munt d’activitats (jocs, gimcanes, tallers, tallers de cuina, excursions, banys a la piscina, jocs d’aigua, coneixent personatges molt peculiars, danses, festes…) i hem pogut afiançar les nostres amistats i fer-ne de noves. Des d’aquí us volem agrair a totes les famílies la confiança que heu fet participant en totes les activitats que hem fet i esperem que tingueu un molt bon inici de curs!