Dimarts 10 de juliol: El pobre Petit Príncep!

Salutacions Famílies!

Quin dia tant mogudet que hem tingut! Pel matí, hem començat amb molta energia…com es nota que estem a principis de setmana! El grup de P5 ha estat jugant al Stop per després fer algunes partides al Bandoler, mentrestant, els de P3 i P4 han fet petits grups i han estat jugant a la Bomba. Per la seva banda, el grup de Mitjans ha fet unes partides a la Corrent i al Ninja, i els més grans del Casal han aprofitat per baixar al gimnàs i fer unes curses d’orientació a cegues…

Com ja us podeu imaginar, en acabar els jocs hem anat a esmorzar i esperar la visita d’algú…amb l’esperança que aquest “algú” no fos l’Home de Negocis! I dit i fet, ha començat a sonar la música i ha aparegut al pati el nostre amic: el Petit Príncep! Però…li passava alguna cosa…s’anava amagant per tot arreu, no parava de mirar enrere i anava vestit d’una manera molt diferent! No portava ni les botes, ni la seva jaqueta blava que tant ens agrada! Quan ha aconseguit calmar-se una mica, ens ha explicat que, ahir, estava al seu asteroide i de cop i volta li va venir un senyor molt ben vestit i va començar a comptar tot el que tenia: una rosa, tres cràters… I en acabar a dir que ara tot això era seu! No hem dubtat ni un moment que era l’Home de Negocis! Es veu que aquest senyor se li ha quedat la seva jaqueta i les seves botes, a part de la rosa, que també se l’ha endut! Quina barra!

El Petit Príncep estava molt preocupat, per això hem volgut donar-li un cop de mà…però què podíem fer! Algú li ha de donar una bona lliçó a l’Home de Negocis! Els nens i nenes de P3 i P4 li han ensenyat al nostre amic unes màscares que van fer ahir per poder espantar a l’Home de Negocis, i és que si no els hi veu la cara, no els podrà apuntar a les seves llibretes! Però a part d’això, hem decidit entre tots que anirem a rescatar la rosa del nostre amic, la recuperarem i li tornarem! El Petit Príncep ha estat molt content i ha pogut marxar ben tranquil cap al seu petit asteroide!

Un cop ha marxat, hem començat a fer les activitats del dia. Els de P3 i P4 han anat cap al gimnàs a fer unes proves d’una gimcana que segur que els hi anirà molt bé per agafar estratègies per recuperar la rosa! Els de P5 han tingut un matí ben relaxat, ja que han anat cap al menjador a fer un petit taller. Per la seva banda, els Mitjans i Grans del Casal, han anat a canviar-se, ja que han fet una gimcana aquàtica, així podien anar-se preparant pel rescat de la Rosa!

Per la tarda els més petits del Casal, han estat fent jocs d’aigua i un bany a la piscina, mentrestant, els Mitjans i Grans han anat a fer un petit taller. Com la calor ha apretat molt, hem acabat tots fent una petita sessió d’Aquagym al pati!

Ens veiem demà amb més aventures! I recordeu que demà tenim excursió!