Dilluns 9 de setembre: El Missatge

Salutacions Famílies!

Avui, encarem la recta final del Casal, ja que només ens queden dos dies! Però això no és cap impediment per començar de la millor manera possible: amb uns bons Jocs de Benvinguda! Els més petits del Casal, han estat fent jocs de rotllana (el bandoler, roda de noms, etc.) i els més grans, com tenien moltes ganes de moure’s, han aprofitat per jugar a l’Stop, al Salva’t Saltant i fins i tot han fet una partida a la Bomba!

Acabats els jocs, hem anat a buscar l’esmorzar i recuperar energies. De cop i volta, ha començat a sonar la cançó de la setmana i hem rebut una misteriosa carta…Era una carta de la Cleta! A veure en quin embolic s’havia posat ara! En la carta, la Cleta ens explicava que aquest cap de setmana ha marxat d’excursió amb la màquina del Temps i la Sílvia i la Cristina…però…sembla ser que les ha perdut a la Lluna! La Cleta, les ha buscat per tot arreu: pels cràters, darrera les roques…però no hi ha hagut manera de trobar-les! Així que ens ha enviat aquesta carta per veure si l’ajudem a trobar-les… Ella ha tingut una idea: com la Sílvia i la Cristina ens coneixen la veu, se li ha acudit que potser, si ens sent com juguem, venen a veure com estem! Així que ens ha donat feina per avui, tot i que és una de les bones feines que ens podia donar!

D’aquesta manera, els més petits del Casal, han recollit les seves coses i han baixat cap al Gimnàs, on han passat un matí ple de jocs: fent construccions, circuits amb xanques, salts, etc. I els més grans han aprofitat per quedar-se al pati, on han jugat al Mata Conills, a un joc de memòria, al futbol xinès i fins i tot han fet una variant del Pedra-Paper-Tisora molt especial!

Per la tarda, els diferents grups han continuat fent jocs, amb l’esperança que la Sílvia i la Cristina ens sentin!

Ens veiem demà amb més activitats i aventures!