Dilluns 9 de juliol: L’home de Negocis

Salutacions famílies!

Ja és dilluns i això vol dir que comencem nova setmana del Casal i que tenim moltes aventures per viure! Però hem d’anar pas a pas, per això, només arribar a l’escola, hem començat amb els jocs de benvinguda. El grup de Mitjans han fet unes partides al bandoler i així aprofitar per fer una roda de noms i després han estat jugant al Pi, el grup de Grans, per la seva banda, ha jugat a una variant del Director d’Orquestra i després han baixat al gimnàs a fer unes partides al “Mata-Conills”. El grup de P5 han estat jugant, entre d’altres, a la Peixera. I els grups de P3 i P4 han jugat a l’Aranya peluda i l’Aranya de Colors…

Acabats els jocs, hem anat a esmorzar i agafar més energies per la resta del dia. En acabar, ha començat a sonar la cançó del casal…vindria avui el Petit Príncep? Doncs al final no ha vingut i ens hem endut un bon ensurt, ja que en el seu lloc, ha aparegut l’Home de Negocis! ja ens ha estranyat que al mig del pati hi havia una taula i una cadira, però ho hem entès quan l’hem vist…era el seu escriptori particular! Aquest home de negocis, només arribar a començat a comptar-ho tot, les cistelles, les piscines…i fins i tot ens ha comptat a nosaltres! Estàvem tots ben parats del què estava fent!

De cop i volta ha començat a dir xifres i més xifres, que si 30 caps, que si 6 cistellles…i ens ha mirat i ens ha dit que ara som seus! Nosaltres no enteníem res de res! Ell ens ha explicat que es passa tot el dia comptant tot el què veu, s’ho apunta en un full i a partir d’aquell moment ja és seu, ja que ningú abans s’ho ha demanat. Per aquest motiu, el sol és seu, la majoria dels estels també són seus i fins i tot els monitors i les nenes i nens del Casal hem passat a ser seus! Però quina barra! Nosaltres hem saltat ràpid i molts dels nens i nenes li han volgut explicar que així no funcionaven les coses, que si s’ho quedava tot, al final es quedaria sol, ja que tothom s’amagaria d’ell per no ser de la seva propietat, però ens sembla que no ens volia escoltar. Quan ha acabat de fer un inventari de tot el què ha pogut veure (és que fins i tot ha comptat els llençols estesos dels veïns!), ha plegat el seu cartipàs i ha marxat cap a un altre lloc a comptar més coses…Ens sembla que és un bon element, aquest home de negocis…

Quan ha marxat, ens hem reunit tots i hem decidit explicar el nostre problema al Petit Príncep, però haurem de vigilar que no el vegi, sinó, passarà a formar part de la seva propietat! El grup de Mitjans s’ha ofert a fer una carta explicant el problema en el què ens trobem!

Un cop passat el tràngol, cada grup ha anat a fer les seves activitats. Els grups de P3 i P4 han aprofitat per fer un bany a la piscina i uns quants jocs d’aigua, així s’han tret l’ensurt de sobre! El grup de P5 ha anat cap al gimnàs a fer una Gimcana de Confiança, ja que haurem de confiar molt entre nosaltres per superar aquesta setmana! I els més grans del Casal, han anat cap al menjador per fer uns tallers: els mitjans estan fent un petit diorama del Petit príncep i els més grans s’han atrevit amb una guardiola de paper matxé, així podran guardar les seves coses sense por que l’home de negocis les vegi!

Per la tarda, han estat els de P5 i els més grans del Casal que han aprofitat per fer uns quants jocs d’aigua i un banyet a la piscina, que avui la calor ha apretat! Els nens i nenes de P3 i P4 han anat cap al menjador per fer un petit taller que segur que els hi quedarà d’allò més bé!

Ens veiem demà amb més aventures!