Dilluns 6 de Juliol: El Pescador

Salutacions Famílies!

En arribar al Casal, els diferents grups han anat al seu espai per realitzar els jocs de benvinguda. Els més petits del Casal, amb la Sílvia, han anat cap al gimnàs, on han estat recordant el conte de la setmana passada i jugant al Pica Paret, un clàssic que sempre agrada! El grup de l’Andrea, de P4 i P5 estava a l’altra meitat del gimnàs, on han estat jugant a tocar i parar i a fet i amagar. El grup de la Laura, ha pujat a l’aula, on han estat fent jocs de coneixença, ja que hi havia molts nens/es que era el primer dia que venien al Casal. Al pati hi havia els dos grups de Mitjans: el grup de l’Ari ha estat jugant a una variant del Mata Conills i el grup del Lluís ha jugat a la Reina. I els grans? Doncs ells, amb el Marc, han estat al pati del menjador, on han estat jugant al “Gusanito” i a una variant de Policies i Lladres.

Després dels jocs de benvinguda, els diferents grups han anat a esmorzar i a veure l’ambientació. Avui, com cada dilluns, ens ha vingut a veure la Sherezade. Ens ha explicat que el cap de setmana va explicar al Rei les aventures de’n Sindbad. Sembla que al Rei li van agradar tant que es va quedar ben adormit i va somiar que era el mateix Sindbad vivint les aventures que li acabava d’explicar la Sherezade. Tot seguit, ens ha presentat el protagonista del conte d’aquesta setmana: un Pescador! Però renoi quin pescador! No li surt ni una bé! El pescador ens ha explicat que ell té molt mala sort en la seva feina i és incapaç de pescar ni un peix…i ho hem pogut comprovar amb els nostres propis ulls: cada cop que tirava la canya, pescava una cosa més inversemblant, un desembussador, una mascareta i fins i tot un aneguet de plàstic! però de peix cap ni un! la darrera vegada que ha tirat la canya, ha pescat una cosa molt estranya, se li han obert molt els ulls, però no hem pogut veure què era, ja que la Sherezade no sabia com continuar la història i ens ha demanat ajuda per veure com fer-ho…Nosaltres hem començat a pensar què podia haver pescat aquest pescador malastruc: un cofre de tresors? Una sabata vella?…Sembla que ens haurem d’esperar fins demà per poder-ho esbrinar!

Acabada l’ambientació, cada grup ha començat a fer les activitats que tenia programades. Els més petits, amb la Sílvia i l’Andrea, s’han canviat i han anat cap al pati per fer jocs d’aigua, a veure si agafaven idees per ensenyar a pescar al nostre nou amic. Els més grans del Casal han pujat cap a l’aula, on han estat començant un petit joc de rol ambientat en la història que ens han començat a explicar avui. I el Lluís i l’Ari? Doncs ells han anat cadascú a un costat del gimnàs on han fet una petita gimcana. Ah! i el grup de la Laura ha estat al pati del menjador fent diferents jocs dirigits.

Per la tarda, el grup de Mitjans de l’Ari ha estat fent continuant la Gimcana que havien començat aquest matí, el Lluís, amb l’altre grup de Mitjans, ha anat a l’espai del davant de la ludoteca a fer diferents jocs dirigits, el grup de Grans ha estat fent jocs d’Aigua al pati i els més petits han baixat al Gimnàs, on han estat fent una petita gimcana.

Ens veiem demà amb més aventures i amb ganes de saber què ha pescat el nostre nou amic!