Dilluns 2 de Setembre: La Tornada

Salutacions Famílies!

Avui ja hem tornat de les vacances i ja hem reprès les activitats del Casal d’Estiu! De bon matí, els grans han aprofitat per jugar al bandoler i també han fet unes partides al Ninja. Els de P3, han estat fent jocs de coneixença, ja que per alguns d’ells, era el primer contacte amb l’escola. i els de P4 i P5? Doncs ells ha aprofitat per fer unes partides a la “Bomba”!

Un cop acabats els jocs, hem anat a esmorzar i agafar energies pel què ens quedava de dia. En acabar, els més grans del Casal han baixat al gimnàs on han estat fent diferents jocs: el MataConills, Les Portes, Combats de Sumo, el Mocador…una mica variat i per començar a entrar en la dinàmica del Casal. Els més petits han pujat cap al menjador, on han fet un petit taller sobre un coet, ja que ells ja han esbrinat que alguna cosa passa amb la Cleta que no ens ha vingut a veure: està a la Lluna! Així que entre tots, hem començat a dissenyar el nostre coet particular! En acabar, han anat cap al pati del menjador, on han aprofitat per fer uns quants jocs dirigits: una variant de l’Aranya Peluda, a Fet i Amagar, etc.

A la tarda, els diferents grups han continuat fent jocs, aquest cop, els més petits s’han quedat al gimnàs i els més grans han aprofitat el pati per realitzar-los.

Ens veiem demà amb activitats i aventures i creuem els dits per tenir notícies de la Cleta!