Dilluns 2 de juliol: La Pepa

Salutacions famílies!

Després del cap de setmana, ja tornem a estar al Casal! Avui pel matí, només arribar, hem començat amb els jocs de Benvinguda. Els de P3 i P4 han estat jugant a l’aranya de colors i després han fet una partida al pica paret d’animals, els de P5, per la seva banda, han estat fent uns jocs amb la pilota, els Mitjans han fet unes partides al ninja i al pistoler i els més grans han aprofitat per fer una partideta al Cau.

Un cop hem agafat l’esmorzar, hem esperat qui ens venia a veure i…sorpresa! Ens ha vingut la Pepa! I qui és la Pepa, us deveu preguntar, doncs és una pagesa que viu en un petit asteroide juntament amb un personatge ben curiós: sempre se li ha de dir que és el que fa millor les coses. Per exemple, si cuina llenties, doncs les seves llenties són les més bones, si duu camisa, doncs la seva camisa és la més maca, la seva casa és la més preciosa de totes, els seus camps, els més ben conreats…i així amb tot!

La Pepa ens ha explicat que ja comencen a estar tots una mica cansats d’aquest senyor tant vanitós! Que si, que fa les coses bé, però tampoc cal que constantment se li estigui dient, no? I és que al final, sembla que la resta de la gent no faci bé les coses, que tampoc és el cas, ja que es veu que les llenties de la Pepa estan per llepar-se els dits! Amb els nens i nenes hem vist molt clar el nostre objectiu d’aquesta setmana: Fer entendre al Vanitós, que no sempre es pot estar rebent afalacs i que s’ha de saber valorar el què fan les altres persones! Però…potser que també ens doni un cop de mà el Petit Príncep, no?

Pel matí, els nens i nenes de P4 i P5 han estat fent jocs d’aigua i després un petit banyet a la piscina, mentrestant els de P5 han anat al gimnàs a fer una petita gimcana, ja que volien agafar energia per ensenyar al vanitós a saltar d’asteroide en asteroide per conèixer a més persones. Els Mitjans i grans del Casal han estat fent un petit taller: els Mitjans han preparat un mural del petit príncep amb uns asteroides ben especials i els més grans han fet un dibuix màgic, on no tot és el què sembla a primer cop d’ull.

Per la tarda, ha estat el torn de P5, Mitjans i Grans de fer uns quants jocs d’aigua i un banyet a la piscina i els de P3 i P4 han estat fent un petit taller.

Ens veiem demà amb més aventures!