Dijous 26 de juliol: El Geògraf i els punts

Salutacions famílies!

Avui ha estat el darrer dijous del Casal i és que tenim les vacances ben aprop, però això no ens ha impedit començar el dia amb tota l’energia possible jugant a les portes tots junts, un joc que ha tingut molt d’èxit tant amb els més petits com amb els més grans!

 

Un cop hem acabat, hem anat a buscar l’esmorzar i ha començat a sonar la cançó del Casal. Pel pati ha aparegut el Geògraf, que vam conèixer dilluns. Ell estava molt content, ja que estàvem aconseguint molts punts a través de la Gimcana i reciclant tot el què trobem!

 

A més, com tenim la Rosa del Petit Príncep, cada cop que aconseguim punts en algun joc, aquests es multipliquen! El Geògraf ens ha explicat que des del seu asteroide ha vist una petita millora en el planeta, però que encara ens queda molt per fer. Nosaltres hem aprofitat la seva visita per preguntar-li uns quants dubtes que teníem sobre el reciclatge, on anava cada cosa, com ho podíem fer per reciclar més, etc. Quan ens ha resolt tots els dubtes, el Geògraf ens ha dit que tornava al seu asteroide a continuar fent mapes de diferents planetes i continuaria vigilant el nostre per veure com anava millorant de mica en mica.

Com estàvem molt engrescats amb les bones notícies que ens ha donat, hem baixat al gimnàs per continuar la macro gimcana que estem fent al llarg de tota la setmana. Avui ens han tocat dues proves ben divertides: les estàtues i els combats de Sumo! Un cop les hem fet, hem anat ràpid a canviar-nos, ja que la calor convidava a fer uns quants jocs d’aigua al pati.

 

Per la tarda hem estat al gimnàs practicant la representació que farem demà a la Festa Final, us recordem que obrirem portes a les 16’30 i hi esteu tots convidats!

Ens veiem demà amb més aventures!