Dijous 19 de juliol: El Príncep i els punts

Salutacions famílies!

Tot i l’excursió d’ahir, avui hem vingut tots ben frescos i amb energies renovades amb moltes ganes de començar el dia jugant amb els nostres companys. Els més petits han estat jugant a Fet i Amagar i després han decidit fer unes partides a la bomba. Per la seva banda, els de P4 han estat jugant al Llop i a la peixera. I els de P5 s’han ajuntat amb els mitjans per fer unes partides a les Portes i al Salva’t Saltant…

 

Després hem anat ràpid a agafar l’esmorzar i a esperar la visita del dia. I avui si que hem tingut sort: Ha vingut el Petit Príncep! A la seva mà portava la seva inseparable Rosa, que cada cop està més recuperada i a l’altra duia un paper groc. El nostre amic amb l’ajuda de l’Arnau, ens ha explicat que l’Home de Negocis havia tornat a fer de les seves, i és que s’havia quedat amb les Cuques de Llum del fanaler! Però alguna cosa estava canviant, i és que no se les volia quedar del tot sinó que estava disposat a fer un intercanvi!

 

En el contracte ens explicava que el Petit Príncep podia recuperar totes les Cuques de Llum si li donava a canvi 550 punts! Però ell no sabia què eren els punts ni com els podia aconseguir. Per sort, les nenes i nens del Casal li han explicat que ells poden aconseguir punts a través de les proves que fan de les gimcanes i que 550 punts tampoc en són tants!

Així que pel matí hem continuat la Gimcana que vam començar el passat dimarts i…déu n’hi do la de punts que han aconseguit a través de proves de punteria, força, agilitat i moltes més!

 

Per la tarda tots els grups han realitzat la darrera prova que tenien per aconseguir els punts: Havien de preparar un ball! Ho hauran aconseguit? Segur que si!

Ens veiem demà amb més aventures i penseu que demà és divendres, per tant, a les 16’30 obrirem les portes per la festa final on us hi esperem a tots!