Dijous 12 de juliol: Les malifetes de l’Home de Negocis

Salutacions famílies!

Quin dia tant mogut que hem tingut avui! Hem començat el dia molt bé, amb els jocs de benvinguda. Els més petits del Casal han estat jugant a la cadena i al Llop, els de P5 han jugat al Gat i la Rata, els Mitjans han estat jugant a la Sardina i els més grans han aprofitat per fer una partida al “Pitxi”. És a dir, una estona ben tranquil·la on hem pogut jugar amb els nostres companys…

 

Com sempre, en acabar els jocs, hem anat a agafar l’esmorzar i esperar si teníem sort i venia el Petit Príncep o l’aviador. Un cop ha sonat la cançó hem esperat i esperat a veure si arribava algú, però no hi havia manera, i mira que hem cridat a tots els que volíem que vinguessin, però res de res! Aleshores, ha aparegut un avió volant pel pati i l’hem anat a buscar…era un missatge pels nens i nenes del Casal!

La Martina s’ha ofert per llegir la carta que havíem rebut, ens pensàvem que seria de l’aviador o del Petit Príncep, però no! Era de l’home de negocis i només ens portava males notícies: s’havia endut a una monitora per tal que l’ajudés a comptar i comptar totes les coses que té i les seves darreres compres! Quin disgust ens hem endut tots! Això si que no podia ser! Tots hem vist molt clar que aquest Home de Negocis s’estava passant. Amb les nenes i nens del Casal hem tingut la idea de posar-nos en contacte amb el Petit Príncep per veure si ens pot donar un cop de mà, així que li hem escrit una carta explicant-li tot el què estava passant i, de pas, hem aprofitat per fer-li arribar la Rosa que vam recuperar ahir en el Museu Blau!

Com ja no podíem fer gaire cosa més, hem començat a fer les activitats per evitar pensar en el problema que ens havia sorgit. Així que els Mitjans i Grans s’han anat a posar el banyador per poder fer uns quants jocs d’aigua i un bany a la piscina, i P3, P4 i P5 han anat a practicar uns quants balls per la representació de demà.

Quan ja estàvem a punt de pujar a dinar, ha començat a sonar la cançó del Casal…què podia passar més? Així que hem anat tots corrent cap al nostre punt de reunió per veure qui podia venir… I quina sorpresa la nostra! Ha aparegut corrent la Mariona pel pati, que s’havia pogut escapar de l’Home de Negocis! Ella, ens ha explicat que s’ha passat tot el matí comptant i comptant coses…entre les moltes propietats que té l’home de negocis, li ha sorprès molt que hi havia 25.845 mitjons del peu esquerre! Així que és ell el que es queda els mitjons que ens desapareixen de la rentadora! Però a part dels mitjons, ha comptat moltíssimes coses: claus, cordons de les bambes…i una llista gairebé inacabable!

Però l’important és que la Mariona ja tornava a estar amb nosaltres, així que hem anat a dinar tots junts per celebrar-ho!

Per la tarda, els Mitjans i Grans han estat al gimnàs practicant la representació que faran demà per la tarda, els de P3 i P4 han anat a fer uns jocs d’aigua i els de P5 han pujat al menjador a fer un petit taller.

Ens veiem demà amb més aventures, però esperem que no tinguin relació amb l’Home de Negocis!

I recordeu que demà obrim les portes a les 16’30 per la Festa Final on hi esteu tots convidats!