Dijous 11 de juliol: El present de Zeus

Salutacions Famílies!

Com sempre, hem començat el dia fent els jocs de Benvinguda. Els més petits del Casal s’han quedat al pati, on han jugat a la gallineta cega i a fet i amagar. Els grups de P4 i P5 han compartit el gimnàs amb els Mitjans i Grans. I mentre uns jugaven al “Tot s’hi val” (els Mitjans i Grans), els de P4 i P5 han estat fent jocs de punteria i una cursa de relleus.

Un cop acabats els jocs, hem anat a esmorzar i a esperar la visita del dia. I així que ha començat a sonar la cançó de la setmana i hem buscant un bon lloc, hem mirat amb esperança la porta del pati, a veure si apareixia Zeus per ella! Però quina ha estat la nostra sorpresa quan ha aparegut al pati una princesa grega: Mégara! Ella ens ha explicat que era la dona d’Heracles i ens portava un missatge molt important de Zeus!

Mégara ens ha explicat que Zeus ha estat molt satisfet amb totes les proves que hem fet els darrers dos dies i ha decidit entregar-nos l’energia que necessitava la Cleta per recarregar la seva màquina del Temps. Això si, ens ha demanat que, com que encara poden aconseguir una mica més d’energia, ens esforcem al màxim en fer la darrera ofrena a Zeus: una bona festa en el seu honor (i és que aquests déus els hi agrada molt ser el centre d’atenció!). Així que entre tots hem decidit que al llarg del dia d’avui, dedicarem alguna estona a preparar algun tipus de dansa o representació en honor a Zeus!

D’aquesta manera, ens hem posat les piles i cada grup ha anat a fer les activitats previstes per avui. Els de P4 i P5 han aprofitat per anar al gimnàs, on han estat fent jocs musicals i han començat a preparar una petita dansa. Els de P3, per la seva banda, s’han quedat a la ludoteca, on també han preparat una original dansa grega i després han aprofitat per anar a fer jocs a la ludoteca. Els Mitjans han estat els grans derrotats per la calor avui pel matí, i han aprofitat que tenien les piscines per ells sols per fer un bon bany i uns quants jocs d’aigua. El grup de grans ha anat cap al menjador, ja que tenien el joc de rol a mitges, això si, quan l’han enllestit, s’han posat el banyador ràpidament per refrescar-se!

A la tarda, han estat els de P3, P4 i P5 els que han estat banyant-se i fent jocs d’aigua, i ha estat el moment pels Mitjans i Grans per començar a preparar una representació per la festa final de demà divendres!

Ens veiem demà amb més aventures i activitats!

Per cert, penseu que demà és divendres i, com cada divendres, obrirem portes a les 16’30 per fer la Festa final, on hi esteu tots més que convidats!