Dimecres 4 de juliol: Les terres del Vanitós

Salutacions famílies!

Avui és dimecres, per tant, només pot voler dir una cosa: anem d’excursió! Així que, en arribar a l’escola, hem anat al lavabo hem agafat el picnic per dinar i ens hem dirigit cap a l’autocar, ja que havíem d’arribar ben aviat a la Font de la Budellera! un cop hem baixat de l’autocar i hem fet una curteta passejada, hem esmorzat, ja que havíem d’agafar forces per totes les activitats que havíem de fer. Quan estàvem recollint les bosses de l’esmorzar, la Mariona i el Dante s’han trobat una carta de la nostra amiga Pepa!

El Jonny ens ha ajudat a llegir la carta de la Pepa. En ella ens explicava que ens havia fet un mapa per arribar a casa seva i ajudar-la amb el vanitós…però…allà no hi havia cap mapa! No serà que el vanitós l’ha volgut amagar? Així que per grups ens hem posat a rebuscar i rebuscar per tot arreu: entre les branques dels arbres, sota dels bancs, dins la font…Per sort, L’Adrià, el Genís i l’Ariadna l’han trobat darrera d’un arbre! Ens hem mirat el mapa amb molta atenció per no equivocar-nos, però com era una mica complicat, els nens i nenes de P5 s’han ofert a llegir el mapa i investigar per tot el bosc per veure si trobaven la casa de la Pepa.

Els nens i nenes de Mijtans i Grans han estat jugant a una variant del Macarró, on havien de passar les verdures que portaven amagades per la roba fins a un punt determinat. D’aquesta manera, volien ajudar a la Pepa a cuidar del seu hort i que no es fessin malbé totes les verdures que havia conreat. Els nens i nenes de P4 han estat fent un joc de pistes, a través del qual, anaven aconseguint diferents fruites, també per ajudar a la Pepa. I els nens i nenes de P3 han trobat una bona esplanada on han realitzat uns quants jocs, i fins i tot, han preparat una foguera, a veure si la Pepa s’animava i els cuinava les verdures a la brasa!

Demà ens veiem amb més aventures!