Dimarts 7 de juliol: El Pescador i el Geni

Salutacions Famílies!

Avui, de bon matí, hem començat amb els jocs de benvinguda. El grup de Mitjans del Lluís i l’Ari ha estat fent-los al pati, uns jugant a una versió de l’aranya i uns altres fent unes partides al mocador. Els més grans del Casal, amb el Marc, han estat al gimnàs, on han jugat a protegir al Rei. Al gimnàs també hi havia la Laura, on han estat fent jocs de rotllana com el gat i la rata. A les aules han pujat els grups de la Sílvia i l’Andrea, que han començat un petit taller pel nostre amic Pescador.

En acabar els jocs de benvinguda, cada grup ha anat a esmorzar i a veure l’ambientació. Per fi hem pogut esbrinar què és el que va pescar el nostre nou amic…una llàntia! davant del dubte sobre si la fregava o no, al final ha decidit fregar-la ben fort per veure si a dins hi vivia un geni…i quina ha estat la nostra sorpresa quan hem vist que si que en sortia un geni, però no era un geni gens amable com el d’Aladí, sinó tot el contrari! Devia fer molt de temps que estava allà tancat i al fons del mar…El Pescador s’ha quedat tot parat, i és que res li surt bé! Quan vol pescar peixos, pesca de tot menys peixos…i ara que es troba una llàntia amb un geni a dins, sembla que el geni no és gens amable! El Geni, en veure’s alliberat de la seva petita llàntia ha començat a pensar en quines malifetes podia fer, i el pescador s’anava quedant blanc com el paper… Potser el nostre nou amic no sap pescar gaire bé, però si que podem dir que és molt intel·ligent, ja que ràpidament se li ha ocorregut una manera de trobar una solució al seu problema. Amb una veu innocent li ha preguntat al geni com podia ser que ell, tant gran com era, pogués posar-se dins aquella llàntia tant petita. El Geni, amb ganes de presumir de tot el seu poder, li ha fet una demostració, i quan ha estat allà ben encabit, el Pescador ha saltat damunt la llàntia i la tornada a tapar! i ara què haurà de fer el Pescador per alliberar-se el geni i aconseguir que ningú més el molesti? Això si que serà un problema!

Els diferents grups, tenint present aquest problema, han començat les activitats del matí. El grup del Marc i el de la Laura han pujat cap al pati a fer jocs d’aigua, a veure si jugant en aquest element aconsegueixen esbrinar de quina manera aconseguir que el Geni no torni a sortir. Els més petits, amb la Sílvia i l’Andrea han estat al pati del menjador i al gimnàs, on han fet diferents proves d’un circuit per guanyar agilitat i força, i és que si les coses es posen maldades, segur que necessitaran aquestes habilitats! I els grups de Mitjans amb el Lluís i l’Ari? Doncs ells han volgut pensar més en el Pescador i per animar-lo una mica, han estat fent un petit taller amb peixos, a veure si aconsegueix tenir més sort a l’hora de pescar!

Per la tarda, els més petits han anat al pati a fer uns quants jocs d’aigua, ja que després de tot l’esforç que han fet aquest matí s’ho mereixien. Els grups de Mitjans han baixat al gimnàs, on han aprofitat a fer uns quants jocs dirigits, i el grup de grans, amb el Marc, han estat fent un petit taller a l’aula.

Ens veiem demà amb més aventures i ganes de saber com continuen les aventures del Pescador!