Dilluns 25 de juny: l’Aviador

Salutacions famílies!

Sembla mentida però avui ja hem començat el Casal d’Estiu! De bon matí, només arribar al Casal i deixar la motxilla al lloc corresponent, hem començat el dia fent uns quants jocs de Benvinguda. Els més petits han estat jugant a l’aranya peluda, i quina feinada que ha tingut l’aranya a caçar a tots els nens i nenes! Els mitjans han estat jugant a gats i ratolins entre d’altres, i els més grans del Casal han volgut començar el dia jugant a la Sardina, que ja feia temps que no hi podien jugar!

Un cop ja ens hem despertat i ens hem tret la son de les orelles, hem anat a esmorzar, però…de cop i volta ha començat a sonar una cançó que de ben segur ens acompanyarà molts dies al Casal. I això només volia dir una cosa…Teníem Visita!!!

La veritat és que tots ens esperàvem veure al Petit Príncep, però en el seu lloc ens ha vingut un aviador…

Ell ens ha comentat que el seu avió s’ha espatllat i ha hagut d’aterrar al mig del desert i ens ha demanat ajuda per veure si li podíem donar un cop de mà a arreglar-lo…tot i que d’arreglar avions no en sabem gaire… Tot i això, més d’un ha ofert les habilitats d’arreglar coses dels seus pares per donar un cop de mà! L’aviador també ens ha explicat que un cop va aterrar al mig del desert, se li va acostar un nen a veure què passava… i xerrant, xerrant, es veu que el nen, que gràcies a uns companys hem deduït que devia ser el Petit Príncep, li demanava que li dibuixes una ovella. L’aviador, atabalat, ens ha demanat ajuda a afrontar els dos problemes que tenia: arreglar l’avió i dibuixar una ovella!

Un cop hem sabut què havíem de fer, els diferents grups han començat a fer les activitats. Els Mitjans i Grans del Casal han anat cap al menjador a fer un petit taller d’Origami, on han après a fer diferents tipus d’avions de paper, els de P3 han aprofitat per fer una bona remullada, ja que la calor apretava, i els de P4 i P5, han anat cap al gimnàs per fer uns quants jocs de coneixença.

Per la tarda, han estat els de P5 i els Mitjans que han aprofitat per fer una remullada. Tot i que encara no hem estrenat la piscina, podem dir que ja falta menys! Els Grans han estat al gimnàs fent una gimcana, a veure si troben les peces que necessiten per l’aviador i els de p3 han estat fent un petit taller.

Ens veiem demà amb més aventures!!!!