Dijous 25 de Juny: El geni

Salutacions Famílies!

Després de la revetlla i d’haver tirat un bon grapat de petards, cebetes, coets, etc, hem tornat al Casal amb molta energia. No és res estrany que només arribar avui a l’escola, haguem fet un munt de jocs de benvinguda… Els més petits del Casal han anat cap al gimnàs, on han fet una sèrie de jocs de coneixença i jocs dansats; els de P4 i P5 han estat al pati jugant, entre d’altres, als museus (d’animals, de dinosaures, de pintures…) i fins i tot s’han atrevit a fer una versió del Tocar i parar!; els més grans han optat per jocs amb pilota, com el “Gusanito” i el Pitxi!

Acabats els jocs, hem anat a veure l’ambientació i és que avui hem tingut una sorpresa molt especial…Hem conegut al Geni de la Llàntia!!!! El Geni ens ha explicat com estava fent una bona becaina i de cop i volta va notar com algú començava a fregar la seva llàntia, així que frega que frega, va conèixer a l’Aladí. Aquest li va explicar el motiu pel qual l’havia despertat, i és que estava dins la cova misteriosa i ja no sabia què fer per poder sortir-ne i fer tot el possible per conèixer la princesa que el té encisat. El Geni, que és molt espavilat, l’ha ajudat amb un petit encanteri per aconseguir que la princesa es fixi amb ell…aconseguirà l’Aladí finalment conèixer-la?

Després de l’ambientació i amb l’estòmac ple de l’esmorzar, hem començat les activitats del dia. els més grans han pujat a fer un petit taller creatiu, on havien de dissenyar un personatge ben curiós, combinant tècniques i idees amb els seus companys, com ha anat tant bé, han aprofitat una estona del matí per fer uns quants jocs d’aigua i tot!. Els de P4 i P5 han estat fent uns jocs al pati…bé…han fet una petita olimpíada amb moltes proves: des de proves de punteria, proves d’agilitat, proves de rapidesa…. I els més petits? doncs han anat cap al gimnàs on han estat fent danses i un petit taller d’expressió!

Per la tarda, els nens i nenes de P4 i P5 han estat fent danses i unes petites sessions de ioga, els més grans han baixat al gimnàs on han estat fent jocs dirigits i els de P3 han fet un petit taller.

Ens veiem demà amb més activitats i aventures i a veure si ens retrobem amb l’Aladí i ens explica si al final ha pogut trobar-se amb la princesa!