Dijous 2 de juliol: Els Micos

Salutacions Famílies!

Avui, per començar el dia, el grup de Grans i Mitjans han anat cap al pati on han estat jugant a la Muralla, al TroteKO i al Senyor Pepet, que és un dels grans descobriments del grup de Mitjans d’aquest Casal. el grup de P4 i P5 ha anat cap al pati del menjador, on han aprofitat la calma de primera hora per fer un petit taller de papiroflèxia per després realitzar unes curses d’avions de paper. I els més petits? Doncs ells han començat el dia amb uns petits jocs al Gimnàs i després han anat cap a la seva aula on han anat a veure com estaven les llenties que van plantar ahir per donar-li al Caníbal!

Acabats els jocs de benvinguda, els diferents grups han anat a esmorzar i a veure l’ambientació. Avui hem pogut retrobar-nos amb el nostre amic Sindbad! i això només volia dir una cosa: el Caníbal ens havia fet cas i no li havia fet res! Però en Sindbad estava una mica espantat…bé…de fet estava molt espantat! Ell estava amagat al mig de la Selva. Ens ha explicat que des d’ahir té la sensació que l’estan perseguint, però sempre que es gira, no veu a ningú…finalment ha pogut veure qui l’estava seguint per tota la selva: Un bon grapat de micos! De cop i volta, ens ha aparegut un mico i ens ha explicat que estava perseguint a un mariner que es creu que es diu Sindbad…i l’està perseguint per robar-li tots els seus tresors! Ostres! Això si que no ens ho esperàvem!!! Així que, ràpidament, hem fet un pla per aconseguir que en Sindbad els conservi! Així que els més grans del Casal s’han fet passar per uns membres de la tribu dels micos i quan estaven a punt d’atrapar al nostre amic Sindbad, l’han ajudat a escapar-se, indicant-li el camí per sortir de la selva i arribar al seu vaixell! En Sindbad s’ha posat d’allò més content i l’hem pogut veure enfilat en el seu vaixell i dient-nos adéu! també ens ha dit que cada cop que anem a la platja o al port, estiguem ben atents per si a la llunyania veiem el seu vaixell, que des d’allà ens estarà donant records i enviant petons! Realment ha estat un final del tot inesperat!

Per celebrar que la història ha acabat bé, els diferents grups han pujat a les seves aules per preparar una coreografia per la festa final d’aquesta setmana, que ja sabeu que no pot ser presencial, però si que serà virtual! Així que s’han posat la cançó que ens ha estat acompanyant tota la setmana en les ambientacions i cada grup ha anat inventant els passos de la seva dansa!

La tarda ha estat el moment dels jocs d’aigua pel grup de Mitjans i Grans i el de P4 i P5, uns els han fet al pati i els de P4 i P5 han pujat a fer-los al pati del menjador. Els de P3 han aprofitat per fer un petit taller a la seva aula.

Ens veiem demà amb més aventures!