FEINES PEL CONFINAMENT GRUP DELS PETITS

Benvolgudes famílies, esperem que estigueu bé! Aquí teniu algunes propostes d’activitats per fer a casa durant el confinament amb els alumnes i les alumnes del grup dels petits. Molts ànims i una forta abraçada de part de tot l’equip d’Educació Infantil.

TASQUES GENERALS PER CASA CONFINAMENT GRUP DELS PETITS

TASQUES SETMANA 1

TASQUES SETMANA 2

TASQUES SETMANA 3

TASQUES SETMANA PRIMAVERA 1

TASQUES SETMANA PRIMAVERA 2

TASQUES SETMANA ESTIU

SANT JORDI: aquí trobareu activitats per fer a casa per celebrar Sant Jordi (23 d’Abril)

PLÀSTICA

En aquest document teniu moltes activitats de plàstica per fer a casa: manualitats i experiments Educació Infantil

FEM ESPORT A CASA! EL JOC PERDUT

El JOC PERDUT 2020 #desdecasa que s’emetrà per Betevé el proper dia 28 de maig de 2020 a les 10 hores del matí, coincidint que serà el Dia Internacional del Joc. Està adreçat a l’alumnat de P5 i en podran gaudir  totes les famílies amb infants petits tan si estan inscrits al Programa com si no. Tal com vam dir en la passada informació no cal que prepareu res, els jocs es podran fer atenent a la Magalí des de la TV, però us enviem els enllaços per si voleu que les famílies puguin haver-los fet abans (als infants els agradarà conèixer allò que veuran per televisió):

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>