T’atreveixes a crear el teu conte de Sant Jordi?

ATENCIÓ! ATENCIÓ! Ja comença la funció! Ja començo a olorar llibres i roses!!!! Però, com pot ser? Què sóc un gos? NOOOOO… és perquè d’aquí poc arriba Sant Jordi!!!

Però, per què és tan important aquesta data per la nostra escola? Doncs perquè el dia de Sant Jordi és el dia del llibre a Catalunya!! Sí, sí… per fi un dia en el que tota la nostra biblioteca serà la súper protagonista de la història!!!!!!!!!

Es tracta d’un dia preciós on la gent s’intercanvia llibres i roses amb motiu de la llegenda. La llegenda explica que un valent cavaller va salvar a una princesa d’un drac i amb la sang del drac es va crear un rosa que va aprofitar el cavaller per donar-li a la seva estimada. Però… els temps canvien i les històries també ho fan! La pregunta exacta seria: com canvien? Súper fàcil: gràcies als escriptors les histories es modifiquen, els hi canvien paraules o paràgrafs i creen un conte totalment diferent jugant amb les lletres, la llengua i la imaginació! Quina passada, no? Perquè no proveu aquest cop ser escriptors en comptes de periodistes i canvieu l’història de Sant Jordi!?

Començo jo amb alguns inicis de la llegenda perquè els pugueu desenvolupar al vostre cap o, si us animeu, ho podeu deixar per escrit als comentaris!!!!

  • Hi havia una vegada un Sant Jordi zombi que va començar a atacar la gent del poble…

  • Vet aquí una vegada una princesa que lluitava pels drets dels dracs com éssers vius…

  • En un país molt llunyà hi havia una princesa amb una armadura…

I acaba el conte amb algun final que t’agradi!!!  🙂

  • “Conte contat, conte acabat”.

  • “Rondalla explicada, rondalla acabada“.

  • “ Catacric-catacrac, conte acabat“.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>