Llibres recomanats

 

A la classe de 3rA tenim una llista ben llarga de llibres per recomanar. A veure si us agraden!

Sóc la Martina i el llibre que us vull recomanar es titula: Animal Picture Atlas. És un llibre d’animals a diferents continents i és amb anglès.

M’ha agradat perquè aprens animals nous i amb anglès.

MARTINA 

 

Sóc el David i el llibre que us vull recomanar es titula Geronimo Stilton I el castell de Potatxa mitxa mitxa. És un llibre de terror i aventures. M’ha agradat perquè a mi m’agraden els llibres de aventures.

DAVID

 

 

Hola em dic Pau i voldria recomanar aquest llibre que és de la col·lecció: Agència de Detectius numero.2.  A mi m’ha agradat  perquè m’agraden els llibres de detectius i el nom del títol és: Un repte en 24 hores.

PAU

 

 

Sóc la Jana i el llibre que vull recomanar es diu: El país dels mitjons perduts. M’ha agradat perquè puc sentir el que sentia el meu germà quan era petit i perquè és un llibre molt divertit.

JANA

 

 

Sóc el Roger i el llibre que vull recomanar es diu: El descobriment d’Amèrica m’ha agradat perquè es d’aventures.

ROGER

 

 

Sóc l’Aya i el llibre que vull recomanar es diu: Un misteri molt magnètic que és de la col·lecció “Els casos de l’Inspector Sito” i de l’editorial Edebé.  M’ha agrada per  què és un llibre de misteris i té un joc de vista i de imans.

AYA

 

 

 Sóc l’Ian i el llibre que us vull recomanar es diu: El vampir i la societat protectora de gossos, és de l’editorial Alfaguara. L’autor es diu Joann Sfar.  És un còmic i és un dels meus llibres preferits perquè parla de gossos i fantasmes. Us recomano que el llegiu.

IAN

 

Sóc el Joel i el llibre que us vull recomanar es diu: Els Futbolíssims: El misteri del tresor pirata, és de l’editorial de Cruïlla. M’agrada molt la col·lecció de Futbolíssims perquè hi ha molts misteris i juguen molts partits especials. Us recomano que el llegiu, us encantarà.

JOEL

 

Sóc el Javier i el llibre que us vull recomanar es diu: Sopa de ratolí. L´editorial és Kalandraka i l’autor és Arnold Lobel. Aquest llibre m’ha agradat perquè el ratolí té una estratègia per fer que la mustela no se’l mengi se’n vagi. Us recomano que el llegiu, segur que us agradarà.

JAVIER

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>