UN PATI PER CRÉIXER!

S’ha reactivat el projecte pati “Un pati per créixer” de l’edifici vermell que el curs passat no es va poder activar massa a causa de la situació de pandèmia.

Amb la participació de tots i totes hi ha zones que estan totalment en marxa: zona de lectura, zona d’expressió i creativitat a través de pissarres, sorral nou de P3, passeres de fusta al pati de p3, jocs a la pista  i la zona dels cotxes i construccions.

El projecte també comptava amb una zona de taules per poder sortir amb tot el grup a treballar a l’exterior i l’Ajuntament ha comprat 4 taules que ja s’han col·locat fa uns dies.

Seguirem informant de les novetats que es vagin portant a terme! El projecte  es va crear amb la voluntat que fos un projecte d’escola on s’hi poguessin involucrar membres de tota la comunitat educativa (alumnes, mestres, famílies,…). La situació que estem vivint dificulta aquest tret característic i essencial del projecte, però anirem fent passos per poder-lo continuar endavant i aconseguir així un pati que ens ofereixi un ventall ampli de possibilitats que ens permetin augmentar les possibilitats educatives d’aquest meravellós espai exterior.