LECTURA EN VEU ALTA. LA CARLA HA PARTICIPAT

Aquest curs continuem apuntant-nos al Certamen de Lectura en Veu Alta, una bona manera de fomentar la lectura, dicció, expressió, rapidesa… components importants també per a una bona lectura.

La Carla ha quedat guanyadora del Certamen que hem celebrat a l’escola. En aquest certamen, de participació… Llegeix més»

150 bicicletes per Òdena?? No pot ser!!

Divendres 12 vam celebrar la tradicional Festa de l’arbre als voltants d’Òdena. 150 alumnes i professors vàrem anar fins al bosc de Can Macià mentre. Els alumnes de cicle inicial hi van anar fent una caminada. Un cop allà 18 valents  de 6è van pujar… Llegeix més»

CICLE INICIAL AL LICEU!

Els nens i nenes de cicle inicial hem anat al Petit Liceu i hem vist l’espectacle “Els músics de Bremen”. Ha estat molt bonic i el Petit Liceu és impressionant.  Després hem anat a dinar a un parc. Aquí teniu un recull de fotos… Llegeix més»

Realitat o ficció?

Els ulls ens enganyen? Els alumnes de sisè hem experimentat com les il·lusions òptiques poden crear efectes sorprenents. Podeu visitar l’exposició al vestíbul de l’escola.

Els arquitectes de l’escola

Els alumnes de cicle superior estudien com obtenim i utilitzem l’energia a l’escola. Visitem les calderes, la instal·lació d’aprofitament de l’estella i les plaques fotovoltaiques i tèrmiques. Després ho apliquen a la seves maquetes en la segona fase del projecte de la casa. Hi fan… Llegeix més»

Primers auxilis a 3r.

La mare de l’Alain, la Susana, ens ha fet una sessió a cada classe per saber que s’ha de fer en cas d’una emergència. Hem aprés el protocol, i a fer reanimació cardiopulmonar a nadons i a nens o nenes fins a 8-9 anys d’edat.… Llegeix més»

Seguretat vial a 3r

Els alumnes de 3r hem fet amb la col·laboració dels vigilants municipals del poble unes classes pràctiques i molt divertides de seguretat vial. Els municipals ens va preparar un circuit molt entretingut i real, amb senyals de trànsit, semàfors, rotondes, etc.
Moltes gràcies per la vostra… Llegeix més»

JA ARRIBA LA GEOMETRIA!!!

Els alumnes de 3r ens van demanar als alumnes de 6è que els construïm capses de formes i mides diferents, i que les omplim de cigrons.
Resulta que tenen una botiga amb balances de plats i balances digitals, i han de fer un conjunt d’exercicis relacionats… Llegeix més»

VISITA AL PARC NATURAL DEL CASTELL D’OLÈRDOLA

El proppassat divendres 5 d’abril els alumnes de 6è vam anar a visitar el Parc Natural del Castell d’Òlèrdola, al costat del Parc Natural del Garraf.
Va ser una bona caminada entremig de la natura, on vam poder observar el paisatge natural, amb els margallons característics… Llegeix més»

TALLER VIGILA AMB EL SOL, SOLET!

Els nens i nenes de 2n hem fet un taller sobre com protegir la nostra pell i els ulls del sol. Hem fet una sèrie de jocs simulant com actuen els raigs del sol. A més, hem fet una polsera amb un boleta que canvia… Llegeix més»

Entrenament funcional als alumnes de 6è

Dimecres passat els alumnes de 6è es van sotmetre a un entrenament funcional per treballar les quatre capacitats físiques: força, velocitat, resistència i flexibilitat. Van venir els alumnes del CFGS d’Animació físicoesportiva de l’Acadèmia Igualada a realitzar l’activitat. Aquí deixem una petita mostra de tot… Llegeix més»

Cursa d’orientació pel poble d’Òdena

El passat dilluns els alumnes de 5è van fer una cursa d’orientació pel poble amb l’ajuda d’un mapa. Havien de trobar nou fites repartides pel poble i pel bosc. Aquí deixem unes petites mostres en imatges i vídeos.
Orientació