LES OLIMPÍADES D’ESTIU

JA HEM ARRIBAT A TERCER!

Benvinguts i benvingudes a aquest nou curs 2017 – 2018, encarem el curs amb moltes ganes i energia i com sabeu, estrenant aquest nou espai!

Aquesta primera entrada la dedicarem a presentar-vos una miqueta la nostra classe, com vam decidir el nom i quines normes vam pactar entre tots i totes!

EL NOM DE LA CLASSE

Fa unes setmanes, ens vam reunir les dues classes de tercer a l’aula de l’A, i a partir d’un visionat de diferents esports, vam decidir què ens agradaria treballar les Olimpíades.

Aquest tema va sortir a partir d’una gran pluja d’idees què els mestres van plasmar a la pissarra de l’aula.

A partir de totes les idees, i dubtant sobre com dividir els esports per tal de què les dues classes poguessin treballar a partis dels Jocs Olímpics, vam decidir què la millor manera de dividir-ho seria a partir de les dues grans celebracions: les Olimpíades d’estiu i les Olímpiades d’hivern; per tant, vam fer un sorteig i ens ho vam repartir.

Com ja sabeu, ara ja estem treballant sobre el projecte de la classe, i ben aviat veureu els resultats aquí al web, estigueu ben atents!

LES NORMES DE LA CLASSE

Un dels primers dies d’escola vam fer una sessió de rotllana, per tal de decidir quines serien les normes de la nostra classe.

Entre tots i totes vam estar donant idees i decidint com repartir-les, posteriorment vam llegir les normes proposades pel cicle mitjà i vam afegir aquelles què ens semblaven més adequades per la nostra classe.

Després, mitjançant una votació de tota la classe, vam plasmar-les a una cartolina, vam picar-les a l’ordinador i vam fer fotos per poder representar-les.

Aquí teniu el resultat!

Esperem què us agradi la nostra entrada!

Rebreu més notícies nostres ben aviat!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: You can use these tags <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>