UN CONTE DIFERENT

Com s’acosta Sant Jordi, el dia de la rosa i del llibre, els nens i nenes de P5 hem volgut preparar una sorpresa als nostres padrins lectors: un conte! Però no és un qualsevol, aquest conte és molt especial i diferent, segur que mai ningú l’ha escoltat! Per què? Doncs perquè ens l’hem inventat entre tots els patinadors i patinadores.

Com ho hem fet? Com si fos un joc, utilitzant un dau i una graella. Vam tirar el dau tres vegades per veure sobre què havíem d’escriure.

El resultat va ser: un robot espatllat, una granja i que perdia la memòria. A partir d’aquí vam fer una pluja d’idees entre tots a la pissarra per veure què era el que volíem escriure al nostre conte. Amb la ajuda de la Lorena i la Begoña, vam ordenar les idees i vam redactar el nostre conte. Per acabar-lo només ens faltava fer els dibuixos!

Finalment, aquest ha sigut el resultat del nostre treball.

Esperem que us hagi agradat!!

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>