Preinscripció 2021-2022

Vols rebre informació directament?  Omple el formulari i t’ho enviarem al correu electrònic

ENLLAÇ AL FORMULARI

La primera trobada que tindrem amb vosaltres serà el dimarts 23 a les 18h a través d’una xerrada virtual on us explicarem el nostre projecte educatiu i intentarem resoldre els dubtes que ens heu fet arribar a través del formulari.

Per aquelles que famílies que vulgueu veure les instal·lacions de l’escola us oferim tres dies de visita a principis de març: dimarts 2 i dimecres 3 a la tarda i dissabte 6 al matí. Serà un petit recorregut per les instal·lacions de l’edifici d’infantil en petit grup on aprofitarem també per donar resposta als neguits que puguin sortir.

Posem a la vostra disposició un aplicatiu de cita prèvia on cal que us inscriviu de manera individual. En el cas que vulgueu assistir dues persones del mateix nucli familiar, cal fer dues inscripcions amb les dades de cadascú.

Enllaç a l’aplicatiu per demanar cita prèvia per visitar les instal·lacions d’infantil (Places exhaurides)

També volem compatir amb vosaltres un petit vídeo per tal que ens comenceu a conèixer.

La preinscripció per al segon cicle d’infantil i l’etapa de primària per al curs vinent 2021-2022 serà del 15 al 24 de març de 2021. El Departament d’Educació publica tota la informació actualitzada sobre el procés en el següent web: Informació de la preinscripció del curs 2021-2022.