Carta als Reis Mags

Els nens i nenes de tercer han escrit una carta molt especial per a Ses Majestats Els Reis Mags d’Orient.

Abans d’escriure-la, les mestres els vam explicar que havien de pensar en alguna cosa que fos molt important i de molt valor i que no es pogués comprar.

La nostra sorpresa va ser que, sense excepció, tots i totes van demanar gairebé el mateix: tornar a fer abraçades, petons, jugar junts a les hores d’esbarjo, compartir activitats i sortides que abans es feien plegats, poder veure a la família, quedar amb els amics, deixar de dur mascareta,…

Per a qui no ho sàpiga, les classes de tercer A i de tercer B, abans de la pandèmia, eren un sol grup. Donada la situació en què ens trobàvem a principi de curs, tractant-se d’una classe molt nombrosa, l’escola va decidir que el millor era dividir-la. Dos grups que, a més, han acollit meravellosament a tots i cadascun dels nens i nenes nous que s’han incorporat al nivell.

És important tenir això present per a poder entendre com és que gairebé tots coincideixen en dir que volen estar amb els companys i companyes del curs passat i que s’enyoren tant.

Esperem que gaudiu d’aquest vídeo que hem preparat amb molta il·lusió i desitgem que el que demanen es pugui fer realitat.

Podeu accedir-hi clicant al següent enllaç:

https://www.instagram.com/tv/CJqB7pWoslg/?utm_source=ig_web_copy_link

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>