Resum i Fotos Alberikes d’Arbolí i Gallicant

Aquest diumenge els Alberikus vàrem sortir de l’escola en direcció a l’Arbolí, va fer un dia magnífic i molt assolellat.

De l’Arbolí varem anar en direcció a l’Ermita de Sant Pau, la pujada a l’ermita va ser una mica feixuga, però la canalla anava amb força empenyent els pares i l’avia que ens acompanyava. A l’arribà a l’Ermita de Sant Pau, varem esmorzar. Sorpresa la nostra quan de dins va sortir l’ermitana i després una monja molt simpàtica que es va posar contentíssima de veure tanta canalla. Ah!!! També un gat i un gos!!! Uns llepacassoles de tant mansos que eren. Amb la panxa plena tornarem a arrancar el camí, on entre els boscos de la zona, els mes boletaires, varen ensumar algun fredolic i rovelló als que varen fer cacera sense pietat. A l’arriba a Gallicant, varem veure un mar de boira que tapava la vall de Siurana, preciós. Aquí tot el grup ens varem fer una foto xulíssima amb la vall emboirada de fons. Els mes curiosos varen visitar el poble abandonat de Gallicant, amb les parets i teulades caigudes. Els mes petits, fins hi tot, varen veure algun que altre fantasma. Mes tard tornem a l’Arbolí per un altre camí, on els mes boletaires encara varen tenir temps d’ensumar algun que altre bolet.

Us recordo que aquestes excursions són obertes a tota l’escola, família i amics que vulguin passar una bona estona descobrint els paratges del nostre territori d’una manera amena amb els nostres fills i la nostra comunitat d’aprenentatge. Hi sou tots benvinguts!!!

Gràcies Jordi per fer-nos passar tantes bones estones.
Josep Berengué


Fotos: Josep Berengué


Fotos: Jordi Francesch

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>