Som la classe Tibidabo

Benvolgudes i benvolguts lectors, aquest any les classes de l’escola tenen per nom diferents accidents geogràfics: rius, muntanyes, serralades, mars i oceans.
Els infants de cicle inicial durant el curs serem part de tres muntanyes catalanes: MONTSERRAT (CI1), PEDRAFORCA (CI2) i TIBIDABO (CI3).
Les alumnes i els… Llegeix més»

Acomiadament de 6è

Acomiadem als alumnes de 6è de primària de l’escola! Compartim aquesta orla per tal de finalitzar la seva etapa a l’escola Aiguamarina.
Molts han compartit escola des de P3 i altres s’han incorporat al camí a poc a poc. Tots ells es mereixen molta sort en… Llegeix més»

Ball final de curs

És hora d’acomiadar el curs, hem viscut grans moments a l’escola fins que vam haver de confinar-nos, però aquest fet no ens ha impedit ballar fins l’últim dia! Amb la col·laboració dels alumnes de l’escola Aiguamarina celebrem el final de curs amb aquest ball tan… Llegeix més»

Bon estiu a tothom!

És el moment d’acomiadar-nos, segurament aquests curs serà inolvidable per les circumstàncies viscudes, tot i així, l’heu fet molt especial! Gràcies per ser com sou. Ara us volem desitjar el millor per aquestes vacances!!!