EL LOGO DE LA COOPERATIVA AGNES MARKET

Cadascú i cadascuna de nosaltres va fer un disseny del logotip que ens agradaria que ens representés i vam proposar diferents noms per a la nostra cooperativa. Després de les votacions i de parlar-ho molt vam decidir fusionar dos d’ells, que ens havien agradat i pensàvem que ens representaven. Pel que fa al nom, va ser unànime.

Com aquest any el projecte de tota l’escola estava basat en el lema “Ens comuniquem”, per fer el logotip, vam combinar un mòbil i dins d’aquest una bafarada amb el nom de la nostra cooperativa. De fons són les onades del mar que tant representa a Sitges. Un cop decidit ens va ajudar a fer-ho el Ginés Camarasa, un dissenyador gràfic. Fins i tot el tenim en format 3-D!! Si el voleu veure, el dia 23 de maig, el tindrem exposat i hi haurà clauers a la venda amb el format del nostre logotip.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>