ENS AGERMANEM AMB L’ESCOLA TIMBALER DEL BRUC

Aquest curs 2020-2021 ens hem agermanat amb l’escola Timbaler del Bruc. Ho hem fet de forma virtual, però tot i la distància ens hem sentit molt a prop.

Els alumnes d’ambdós centres realitzen diferents activitats conjuntes adaptades a les necessitats i la realitat dels alumnes. Ens comuniquem i compartim experiències.

Les activitats compartides són les següents: intercanvi artístic, contes, intercanvi de cançons, coreografia, Joysticks i vídeo-tour de l’escola.

Esperem conèixer-nos en persona aviat.

Graduació

Ahir va ser un dia ple d’emocions, vam celebrar l’acte de graduació al pati!
Ens vam reunir alguns grups i les famílies per poder acomiadar-nos dels alumnes que marxen a l’escola a continuar la seva formació a altres centres.
Us desitgem a tots molta sort en el… Llegeix més»

L’alumnat de l’escola ja treballa amb el correu electrònic.

L’alumnat de l’escola ja treballa amb el correu electrònic.
La Comissió de Cultura Digital va gestionar l’adquisició, per part de l’escola, del domini “@santjoandelacreu.cat“.
Ara ja tots els i les alumnes (amb l’autorització signada dels seus pares i/o mares) compten amb una adreça electrònica amb la qual poden comunicar-se… Llegeix més»

Sant Jordi a CREA

Aquest Sant Jordi, els alumnes del CREA, han pogut gaudir d’una representació sensorial amb textures, olors i sons basada en una adaptació de la llegenda de Sant Jordi.
Esperem que us agradi!

Bee-bot

QUÈ ÉS?
Bee-bot és un petit robot en forma d’abella que ha de seguir les nostres instruccions mitjançant ordres (avançar, retrocedir, girar…) que hem de seqüenciar correctament a través de la pulsació de botons per arribar a un destí que marquem com a objectiu.
QUÈ ES TREBALLA?
La… Llegeix més»