Instal·lacions

L’escola Les Aigües està situada al barri de Cerdanyola, zona perifèrica i industrial de Mataró. La superfície del solar és d’uns 8.000 m2, més uns 7.000 m2 d’hort escolar i granja-escola.

espais (5)    DSC 0074     espais (4)    gallines-cros (91)

L’edifici escolar és d’obra vista, tot planta baixa, sense barreres arquitectòniques i està orientat cap el Sud-Est.

Les aules i les altres dependències estan distribuïdes en un edifici central d’on surten tres mòduls i un mòdul prefabricat

Disposem de:

– Aula de música.
– Aula de psicomotricitat
– Aula de plàstica
– Sala multisensorial
– Taller de ceràmica
– Sala d’actes
– Gimnàs
– Vestidors i dutxes
– Pista poliesportiva
– Taller domèstic
– Mediateca
– Cuina pròpia i menjador.
– 1 espais multiusos per a Educació Infantil.
– Un gran pati de sorra amb arbres i taules de picnic.
– Un pati d’infantil
– Hort Aula de música.
– Hivernacles

Una de les principals característiques del centre és la rotulació d’espais. El nostre Centre atèn alumnes amb necessitats educatives especials, alguns dels quals presenten greus problemes de comunicació oral que fa necessari treballar sistemes alternatius i/o augmentatius de la comunicació, com són el llenguatge de signes manuals que utilitzen les persones sordes, i altres sistemes pictogràfics.  Gràcies a  aquests sistemes el nostre alumnat pot demanar, explicar, preguntar i expressar les seves necessitats, els seus sentiments…, en definitiva, comunicar-se i desenvolupar-se. L’escola comença a  introduir S.A.A.C. (Sistemes Alternatius Augmentatius de Comunicació) des de l’any 1995.