Nota informativa

Benvolguts alumnes,

Com ja sabeu, aquest ha estat un curs molt especial i singular desprès d’un estat de pandèmia i confinament.

Des de l’equip docent del centre hem intentat fer el que millor sabem fer: donar classes amb tota la il·lusió, força, implicació, ganes i motivació que requereix una feina de plena vocació com és aquesta, adaptant-nos a la situació i normativa de cada moment.

Després de tant esforç i constància, teníem previst la realització d’una activitat de cloenda de fi de curs per tal d’acomiadar-lo i donar la benvinguda al merescut descans de tots durant les vacances d’estiu. Però la normativa publicada per Serveis Territorials del Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya, no permet la realització d’activitats que comportin reunió, activitats com festes de final de curs o d’altres activitats d’aquesta mena perquè impliquen l’incompliment de les mesures establertes en el Pla d’actuació per al curs 2020-2021 per a centres educatius en el marc de la pandèmia. De manera que a partir del 2 de juny, donem per finalitzat el curs 2020-21.

Esperem haver contribuït en la vostra formació i en les vostres ganes i interès de seguir amb els vostres estudis o uns de nous.

Us recordem que començarem el període d’orientació i tutorització d’ensenyaments del curs 2021-22 del 7 al 18 de juny, i per aquells que esteu interessats en realitzar altres formacions de les que ja heu cursat, podeu demanar cita prèvia al correu: citaprevia@cfapaucasals.net.

Podeu presentar les vostres sol·licituds  de preinscripció del 21 al 29 de juny.

Moltes felicitats i enhorabona per les vostres promocions, el vostre esforç, la constància i la superació del curs.

Gaudiu molt de les vacances, gaudiu de l’estiu, renoveu il·lusions i carregueu-vos d’energia. Us esperem el curs 2021-22.

Bones vacances i feliç estiu!!

L’equip docent.

Segona mostra sobre Formació Professional a Rubí

Segona mostra sobre Formació Professional a Rubí

L’Ajuntament de Rubí, a través del Consell de l’FP de Rubí, treballa per impulsar la formació professional integrada al municipi. La mostra de la FP és una de les accions que ens permet, cada any, donar a conèixer l’oferta d’FP que es pot estudiar al municipi. Aquest any, els dies 13, 14 i 15 d’abril, la fira es posa en marxa en format virtual.
https://www.rubi.cat/ca/temes/rubi-forma/ii-mostra-sobre-formacio-professional-de-rubi

Les postals guanyadores

Jornada de Ioga