LA VACA LUCY

Aquesta setmana, ja que estem adherits al programa escolar de consum de llet i productes làctics, hem tingut el taller de la llet amb la vaca Lucy. Ens han explicat la importància que té el consum de  productes làctics, ja sigui la llet o els seus derivats, per a la nostra salut. També hem après els processos que cal seguir per a que ens arribi la llet a casa nostra i moltes més activitats!!!

Experimentem amb els colors!!

La setmana passada quan anàvem a pintar el Monstre de colors rosa ens vam adonar que el color que teníem a la classe era massa fort. Així, vam decidir entre tots que el podíem aconseguir barrejant diferent colors i vam anar experimentant fins que el… Llegeix més»

Oques

Avui hem rebut la visita de dues oques. Els hi hem donat aigua, menjar i les hem pogut agafar. També hem observat les diferències entre els ous d’una gallina i d’una oca.

Carmanyoles noves!

Des del Consell Comarcal del Segrià, avui ha vingut la Maria a fer-nos un regal. A canvi de comprometre’ns a no usar més el paper d’alumini o de plàstic, ens ha regalat una carmanyola i ens ha explicat com podem portar-hi els entrepans (podem embolicar-los amb un tovalló de paper o de roba, si volem, per a què no s’obri), la fruita sense pelar, les galetes… o el que vulguem! La fruita pelada millor posar-la en una carmanyola de plàstic dur, que es pugui rentar després.

Ens ha explicat que per netejar-la, si s’embruta, només cal passar-l’hi un drap humit. No la podem posar a la rentadora, perquè potser es fa malbé, però tampoc no fa falta.

MOLTES GRÀCIES MARIA! MOLTES GRÀCIES CONSELL COMARCAL!

SANT JORDI A L’ESCOLA,UN DIA ESPECIAL

Com cada curs, el dia de Sant Jordi és molt especial a l’escola perquè el celebrem amb un munt d’activitats al voltant de la seva llegenda i del plaer de degustar un bon llibre tot fent volar la imaginació…Drac, princesa, cavaller, pirata,…tria qui vols ser… Llegeix més»

CONCURS DE DIBUIX

Tot l’alumnat de la ZER hem participat en el concurs de dibuix. El dibuix guanyador serà la tapa de l’agenda del proper curs! Ha set molt difícil triar els guanyadors ja que tots eren molt bonics. Enhorabona a tots!
Els dibuixos seleccionats han set:
1r Premi: Unay… Llegeix més»

CONFERÈNCIES A QUART

L’alumnat de quart ens han preparat unes conferències amb temes molt diversos : “El Camaleó”, “El gat”, “Lego”, “El porc”, “El claqué”, “Els robots”, “El husky siberià”, “El hoquei”, “El Puma” i “La Campaneta”.

Quantes coses hem aprés !!