Del 28 de maig fins el dia 1 de juny va ser la setmana cultural de la cuina.
El primer dia de la setmana cultural vam fer cuina asiàtica i vam cuinar makis, arròs tres delícies, tallarines i salsa agredolça i a la tarda vam fer un debat.
El segon dia cuina mediterrània, vam cuinar dos truites de patata (de bossa) i una de carxofa. També vam fer el postre per a l’endemà, flam amb “sobaos” i a la tarda un taller de música amb la Resu.
El dijous vam anar a Prat de Comte per a fer la trobada de la ZER. Vam fer jocs com per exemple que havíem de un paper i hi havia diferents preguntes i havies d’anar preguntant a la gent i si ens deien que si l’apuntàvem al paper, una gimcana: una de les probes és que unflàvem un globus i un mestre ens feia preguntes i si la fallàvem havíem de tornar a respondre i si l’encertàvem el passàvem a l’altre, així fins que el globus es petava, també una paella en la mare de la Resu, la paella estava molt bona.
L’últim dia vam fer cuina vegana i vam fer “guacamole”, hummus i uns natxos amb formatge gratinat per damunt i també vam fer un “Kahoot” per veure el que havíem aprés durant la setmana cultural, a la tarda vam mirar una pel·lícula: “Ratatouille”.
Ens ho vam passar molt bé!!!