nou

Assamblea general AMPA Institut El Bruc – 23 de novembre

nou

Informació sobre el dia 21 de desembre – no lectiu

nou

 

Títol de Graduat en ESO

Famílies d’alumnes que van finalitzar 4t d’ESO el curs 15-16

nou

Curs 17 -18

Normes d’organització i funcionament del Centre

NOFC 2017 – 2018

Calendari Escolar

Llistat de llibres de lectura i text 

Llibres de text: Les famílies que s’han adherit al programa de socialització de llibres, se’ls hi facilitaran des de l’Institut.

Llibres de lectura: No cal que els compreu ja. Els professors us informaran de quins llibres comprar quan iniciem el curs.

Criteris d’avaluació i recuperació de les matèries. 2016 – 2017

Projecte Educatiu de Centre (PEC) 2016 – 2017

Dia de la Ciència 2017

Enguany, per celebrar els actes de la Setmana de la Ciència, a l’Institut realitzarem una sèrie d’activitats relacionades amb la Ciència i la Tecnologia.
Ho farem durant el dia 15 de Novembre, Sant Albert.
Aquest any la Setmana de la Ciència està dedicada al “Turisme sostenible per… Llegeix més»

II EDICIÓ TRANSELVA

SEGONA EDICIÓ DE LA TRANSELVA
El dijous 26 i divendres 27 sis instituts amb els distintius  Escola Verda  han realitzat  la  Transelva 2017  que té per objectiu fer un recorregut a peu per itineraris de senderisme entre dos punts de la comarca de la Selva,  enguany… Llegeix més»

Inici de curs 2017 – 2018

Inici de curs 2017 – 2018
Benvolgudes famílies, el curs escolar a l’Institut El Bruc s’iniciarà el proper dimarts 12 de setembre. L’entrada a l’institut serà de forma esglaonada seguint els horaris següents:

Horari
Curs

9.15 a 14.45 h
1r ESO

10.35 a 14.45 h
2n ESO

11.35 a 14.45 h
3r i 4t… Llegeix més»

Acte de Graduació 4t d’ESO

El passat 9 de juny vàrem poder gaudir d’una jornada festiva, ja que va ser l’Acte de Graduació del nostres alumnes de 4t d’ESO. Agraïm als alumnes, les famílies, l’equip docent, l’equip directiu i l’alcalde de Riells i Viabrea la seva col·laboració.

Sant Jordi 2017

El divendres 21 d’abril, la SIN El Bruc va celebrar Sant Jordi. Els alumnes van poder gaudir de diferents tallers: punts de llibre, pots de sal de colors, mandales, roses de paper i escriptura amb robots.
Un cop acabats els tallers, els alumnes es van reunir… Llegeix més»

Sortida al Món Sant Benet

El passat 18 d’abril els alumnes de 1r d’ESO van gaudir d’un taller de gastronomia al centre Alicia, ubicat al monestir de Sant Benet de Bages dins el municipi de Navarcles i la comarca del Bages.

Visita guiada dels alumnes de 4t d’ESO a l’exposició “Republicanes espanyoles a Ravensbrück”

El dimecres 5 d’abril els alumnes de 4t d’ESO van anar a la Casa Nova per visitar l’exposició “Republicanes espanyoles a Ravensbrück”, una interessant mostra sobre l’exili i la deportació de les dones republicanes. La presentació i les explicacions de l’exposició foren a càrrec del… Llegeix més»