XV Trobada d’Escoles Verdes

Ahir 25 de novembre, el nostre centre va estar a la XV Trobada d’escoles verdes, en la qual es lliuraven  34 distintius als centres que han fet la formació inicial, a més a més dels premis Escola verda, que enguany s’ha dedicat al “soroll”.

“Procurem que els nostres actes sempre deixin una petjada verda”

 

 

Engeguem el segon any del Servei Comunitari

Des de principi de curs, dins l’assignatura de Cultura i Valors Ètics, estem preparant i fent activitats relacionades amb el Servei Comunitari.  Una d’elles ha estat la creació del títol i del logo del projecte que portarem endavant a partir del segon trimestre. El logo i el títol  guanyador  ha estat el de la Irene Jiménez Muñoz de quart ESOB. La nostra més sincera enhorabona!

Resultat del programa Apilo XII 2017

Des del curs 2014-2015 l’Institut de Vallbona d’Anoia ha estat i continua sent centre recollidor de piles i bateries usades.

Els resultats que s’han publicat ara ens donen 11 kg com a xifra de recollida:

Us animem a continuar portant les piles i bateries utilitzades a l’institut. Trobareu el coet de l’Apilo XII davant la consergeria del centre. Vejam si el proper any superem aquesta xifra!

VISITA AL MUSEU DE GEOLOGIA

Dins la setmana de la Ciència, avui els alumnes de 1r ESO han visitat el museu de Geologia Valentí Masachs de la UPC de Manresa.

 

VISITA A L’EXPOSICIÓ “ESCOLES D’ALTRES MONS”

El proppassat divendres 10 de novembre, els alumnes de 1r d’ESO vam anar a veure una exposició fotogràfica del fotoperiodista Kim Manresa  a la Pobla de Claramunt. Aquesta exposició porta per títol “Escoles d’altres mons” i ens mostra un seguit de fotografies de països molt pobres com ara Etiòpia o Mali.  Després d’observar totes les fotografies, vam  posar en comú les nostres reflexions. A tots ens va impactar molt veure les dificultats d’accés a l’educació que hi ha en altres parts del món.

Taller de teatre amb TdeTeatre

Enguany el nostre centre ha engegat l’aula de teatre amb dotze alumnes de 2n d’ESO , així com l’optativa transversal de teatre que n’aplega tretze.

Dins d’ aquest recent i bonic projecte,  els dies 9,13 i 20 de novembre, dins del programa flipart, a càrrec de TdeTeatre i  de la ma de  la Carme Pla i de  la Marta Pérez els nostres alumnes aprenen  i gaudeixen del monogràfic teatral que ens han preparat.

Tant els nostres nois i noies com les professores que els acompanyem , ens sentim molt afortunats de participar-hi.

 

1r Fòrum amb famílies del curs 2017/18

El proper dimecres 15 de novembre, de 15h a 17h, tindrà lloc el 1r fòrum amb famílies d’aquest curs. El fòrum amb famílies pretén ser un espai de trobada entre professorat i famílies per tal de poder intercanviar impressions sobre el seguiment acadèmic dels alumnes. És una molt bona oportunitat per conèixer tots els professors i professores dels vostres fills i filles i per això us recomanem molt la vostra assistència.

Campanya de recollida de roba i sabates

Podeu portar la vostra roba usada i calçat al centre fins el 27 de novembre, dins les bosses que repartirem a l’alumnat del centre. Si algú necessita més bosses, adreceu-vos a secretaria.

Vaga general de 8 de novembre

Benvolgudes famílies

En aquest espai us informarem al llarg d’avui i de demà com s’organitza el centre en previsió de les absències que hi pugui haver del personal que hi treballa, i en funció de la informació oficial que anem rebent.

Novetats:

  • El Consell Comarcal ens comunica que s’ha suspès el transport escolar pel dimecres 8 de novembre
  • L’alumnat que vingui al centre serà atès pel personal en actiu, amb els serveis mínims.
  • No hi haurà servei de cantina. Els alumnes que vinguin hauran de portar-se l’esmorzar
  • Sí que hi haurà estudi assistit a les 15h
  • No s’avançarà temari en les matèries perquè no està garantida l’arribada de l’alumnat al centre a l’haver-hi el servei de transport suspès.

La direcció

Loteria de l’AMPA ja a la venda

Ja podeu comprar loteria de l’AMPA al centre.

Com cada any, es juga al mateix número i el preu de la butlleta és de 5€. Qui en vulgui comprar, cal que s’adreci a qualsevol membre de l’equip directiu o de l’AMPA.

Trobareu diferents punts de venda a La Pobla de Claramunt, a Vallbona d’Anoia i a Cabrera d’Anoia.

Atenció! Queden anul·lats els números que van del 000226 al 000250 per robatori del talonari