Última trobada de l’Erasmus a Noruega: convivència, felicitat, camí, experiència, increïble i aprenentatge.

Durant la setmana del 14 al 19 de maig sis alumnes i dues professores del centre van participar de l’última trobada del projecte Erasmus+ ECLIPSE. En aquest projecte europeu sobre alfabetització cultural hi participen cinc països més: Turquia, Itàlia, Gran Bretanya, Eslovènia i Noruega. Els… Llegeix més»

Reunió noves famílies

  • Data: Dimecres, 28 de juny de 2017

  • Hora: 18:30h

  • Lloc: Aula d’informàtica

Les noves famílies que el curs vinent formareu part de la SES Vallbona d’Anoia, esteu convocades a la reunió informativa que tindrà lloc a l’institut per tal d’explicar-vos el funcionament de la compra d’ordinadors, els llibres de text, el nostre projecte de llibre verd, el material, les plataformes educatives i de comunicació amb les famílies, el calendari escolar i les novetats curriculars per al curs vinent.

Us hi esperem!

Sortida a PortAventura

Benvolgudes famíliesarea-ch-dragon-max

Els alumnes que demà van a PortAventura han d’estar a les 8h al centre.

Es recomana dur esmorzar, aigua, protecció solar i gorra. Tindran un tiquet per al dinar, que ja va inclòs en el preu.

Hi haurà servei d’autobús normalitzat a les 8 del matí però al vespre, les famílies heu de venir a buscar els alumnes.

L’hora de tornada, aproximadament, és a les 19:30h a l’institut.

Tal com et sents 2016

De fa uns quants anys que l’institut Blanxart  organitza  el concurs literari “Tal com  sents” destinat a tots els professors en actiu de Catalunya, amb l’objectiu d’incentivar l’exercici i  el gust per la literatura.
Enguany s’ha publicat el recull de relats que van ser seleccionats en… Llegeix més»

Projecte catifes de ciment

Aprofitant els últims dies de curs, els alumnes que han volgut, han participat del projecte “Catifes de ciment” impulsat pel CRP Anoia. Es tracta de la posada en valor de la rajola hidràulica, en tant que un objecte estretament vinculat a l’arquitectura catalana.
El tema escollit… Llegeix més»

Servei comunitari : final del projecte

IMG_20170616_225416 (2)
Dins del programa  d’actes de la festa de final de curs 2016-2017, ahir 16 de juny, en un entorn immillorable, vam fer l’entrega de diplomes a tots els alumnes de 4t d’ESO que  han estat pioners en aquest nou projecte que ha engegat la SES.
Els donem la nostra més sincera i afectuosa enhorabona, per la feina feta però sobretot per l’empenta i per la il·lusió que hi han posat.

Xerrada economia a 4t d’ESO

IMG_2017-06-15_09-32-48

Ahir dimecres en Xavier Carles de l’empresa @grup__Carles es va trobar amb els dos quarts d’ESO per impartir una xerrada  en relació al món empresarial.

Grup Carles és una empresa multidisciplinar destinada a la gestió, la consultoria i l’enginyeria per a la gran i per a la petita empresa.

L’objectiu de la trobada ha estat aproximar la gestió de l’empresa als alumnes.