Departament d'Ensenyament

WEB NOVA 

Projectes d'innovació 

Localització 

Secció d'Institut Serra de Noet
C/ del Programari Lliure,9
08600 BERGA
tel: 938213059
fax: 938213375
a8064830@xtec.cat

EPERGAM 
Calendari 

CAMPUS ITACA 
Organigrama 

EYPE 

Qui hi ha? 

3 convidats anònims en línia.

Sou un convidat/da anònim.

Notícies

NOVA WEB DE LA SECCIÓ D'INSTITUT SERRA DE NOET

Enviada per admin el 16/Gen/2015 - 12:19

Hem creat una nova web per l'institut amb més aplicacions. Hi hem incorporat un Moodle (espai per la incorporació de continguts digitals i gestió de cursos creats pels propis professors), un aplicatiu pel control de les faltes d'assistència, una xarxa social pròpia,...

Visiteu-la!

ACCÉS A LA NOVA WEB

SORTIDA COLL DE PAL

Enviada per admin el 24/Oct/2014 - 08:39

El dimecres 22 d'octubre els alumnes de 1r d'ESO van realitzar l'Itinerari Geològic a Coll de Pal amb la finalitat de conèixer les roques i els minerals que es troben en aquesta zona de la nostra comarca. Tots van poder recollir mostres dels minerals i roques per la col·lecció, situar-nos, aprendre termes geològics i gaudir d’unes esplèndides panoràmiques.

La sortida va ser valorada molt positivament tal i com podeu veure en les imatges. 

Conèixer l’entorn proper dóna molta riquesa natural i cultural.

Premis RACC: sortida Futuroscope

Enviada per admin el 23/Oct/2014 - 12:32

El curs passat vam prendre part amb l'alumnat de 3r d'ESO , des de l'assignatura d'Educació per la Ciutadania, al concurs "Joves i conducció" que organitza el RACC sobre conducció segura.

Hi havia tres categories: relats, fotografies i vídeos. L'alumnat s'havia d'agrupar per parelles, de tres en tres o podia participar individualment. Dins d'un termini podien presentar els seus treballs que eren valorats pel  jurat.

Aquesta iniciativa del RACC és molt positiva, perquè amb l' incentiu dels premis motiva als adolescents a prendre consciència sobre els riscos de conduir sota els efectes de l'alcohol, sobre cometre imprudències i altres factors de risc. A través de les seves produccions s'adonen dels perills que comporta una conducció imprudent.

Sortida a Futuroscope una fantàstica experiència.

Els alumnes de 4tA i les professores acompanyants recordarem sempre aquest viatge! Ha estat una gran experiència. El llarg viatge en bus que no es va fer gens pesat, l'estada en un bonic hotel i dos dies sencers en aquest extraordinari Parc, són per recordar-ho sempre més.

En el Parc vam aprendre, vam disfrutar, vam riure i vam gaudir de totes les instal·acions i espectacles. Tots els reportatges que vam veure els vam poder fruir intensament gràcies a les tecnologies 3D i 4D que disposaven totes les instal·lacions.

Una grata vivència per recordar!!!

SORTIDA A LA SERRA DE NOET

Enviada per admin el 22/Oct/2014 - 13:14

Durant aquesta setmana els alumnes de 2n ESO han començat a preparar el Projecte de INMERSIÓN LINGÜÍSTICA DE OTOÑO” que tindrà lloc a Navarra d’aquí pocs dies.

Els alumnes han pres les primeres dades i han enregistrat amb l’aplicació “My Tracks” el sender  “La Serra de Noet”.

Durant la sortida van poder gaudir del contacte amb la natura i de l’apropament al coneixement de l’entorn. Van aprendre a distingir les espècies més destacades que habiten en aquest hàbitat i van fer fotografies per tal de poder-les determinar i identificar ells mateixos.  

La valoració d’aquesta primera activitat ha estat molt satisfactòria.

Els de 4t A van a Futuroscope a gaudir del premi

Enviada per admin el 09/Oct/2014 - 14:07

Aquest dimecres 8 d'octubre, els alumnes de 4t A juntament amb dues professores, la Judit Lucas i la Fina Madrid, van sortir a les 9 del matí en direcció a Poitiers on hi van arribar abans de sopar.

Dijous i divendres, durant tot el dia, gaudiran de les instal·lacions de Futuroscope. El dissabte al matí, després d'esmorzar, faran el viatge de tornada per arribar a Berga al voltant de les 7 de la tarda.

Aquest viatge és el premi que van obtenir a finals de curs passat gràcies a ser  classificada com "La millor classe" pel jurat del concurs de "Joves i conducció" organitzat pel RACC.

El regal suposa totes les despeses del viatge (autocar, hotel de 3 estrelles, entrades a Futuroscope i tots els àpats).

Bon viatge!!!

 

Futuroscope 2014-15

 

SORTIDA DE TUTORIA 2n D'ESO

Enviada per admin el 09/Oct/2014 - 14:04

El divendres 3 d'octubre l'alumnat de 2n d'ESO va fer la sortida de tutoria a Santa Maria d'Avià.

Després d'una entretinguda caminada pels corriols que porten fins a l'església romànica, alumnes i professorat vam esmorzar gaudint de les vistes. Després vam fer tres grups per realizar les activitats programades des de tutoria  . Per una banda van jugar al cementiri i a la bandera i per l'altra van descobrir el frontal de Santa Maria i el van pintar. Sense ni adonar-nos-en se'ns va fer l'hora de tornar al centre!!!!".

SORTIDA DE TUTORIA 1r D'ESO

Enviada per admin el 09/Oct/2014 - 14:03

El divendres 3 d'octubre els alumnes de 1r d'ESO, juntament amb les tutores i la professora de ciències naturals, van anar a la Serra de Noet.
Ja portàvem uns quants dies preparant la sortida i a primera hora del matí vam acabar d'enllestir-ho. Per allà les 9, equipats amb bosses de plàstic, etiquetes, càmera fotogràfica, una pilota, una corda, uns quants cons i l'esmorzar, vam sortir cap a la Serra. La primera parada, en el camí de La Valldan cap a Cal Paraire, va ser per situar-nos mitjançant l'estudi de la brúixola. Vam continuar cap al Menfis i vam tornar a parar a la Creu de la Pinya. Vam fer la volta a la Serra i finalment hi vam pujar pel costat de la senyera. Vam fer un seguit de parades per estudiar i recollir minerals.
Pel camí els alumnes havien, també, de fer fotos a plantes, insectes, animals,..., per un posterior estudi.
Un cop a dalt la Serra vam esmorzar i a continuació vam estar jugant al joc dels disbarats, l'assassí, a tibar la corda, a matar,... Ens va passar l'estona volant! 
Vam tornar cap a l'institut on vam classificar els minerals, vam fer  un petit treball per recordar millor el què havíem estudiat i finalment la valoració de la sortida.
Tots ens ho vam passar d'allò més bé!!!!

Fina Llobet, Fina Madrid i Irene Casadesús

"Nosaltres també diem no a la violència de gènere"

Enviada per admin el 09/Oct/2014 - 14:02

Continuant amb les activitats organitzades des del Punt d'Atenció de la dona i el Consell Comarcal per prevenir la violència masclista i treballar la igualtat de gèneres, aquesta setmana i la vinent l'alumnat de 3r farà un taller sobre coeducació i estereotips. Serà una activitat d'interacció amb els alumnes, perquè prenguin consciència de com influeixen els mitjans de comunicació amb la imatge que es dóna dels nois i les noies; també de la importància de la socialització a l'hora d'establir rols i esterotips i de com es podria fomentar la igualtat.

Inaugurem el nou curs amb un gran tetraedre de Sierpinski

Enviada per admin el 18/Set/2014 - 13:12

El professorat de la Secció d’Institut Serra de Noet han preparat una activitat de cooperació per als alumnes de tots els cursos amb l’objectiu de construir un gran tetraedre de Sierpinski, i hem continuat amb un esmorzar preparat per l’AMPA. 

Seguidament al Pavelló de Suècia ha tingut l’acte inaugural amb parlaments de l’Equip Directiu per donar la benvinguda a l’alumnat i professorat i dues exalumnes del centre, Maria Anca Bejan i Winniver Bermúdez que ens ha explicat les seves vivències al centre. 


HORARI INICI DE CURS

Enviada per admin el 31/Jul/2014 - 12:28

Els dies 2 i 3 de setembre es faran les proves de recuperació del curs passat:


 Dimarts 2 de setembre
 Dimecres 3 de setembre

 9:00-10:00 

Matemàtiques / Religió / Opt religió

 Llengua Catalana / Llatí

 10:00-11:00  Llengua Anglesa  Llengua Castellana
 11:00-12:00  Ciències Naturals / Física i Química / Biologia
 Ciències Socials / Ciutadania
 12:00-13:00  Ètica / Música / Visual i Plàstica
 Informàtica i Tecnologies
 13:00-14:00  Optatives (1r-3r) / Alemany / Tds / Proj rec  Educació Física


Divendres 5 a les 12 del migdia: entrega de notes per part dels tutors individuals.

Dilluns 15 comencen les classes a un quart de nou del matí. Cal portar estoig i carpeta amb folis blancs i quadriculats. El portàtil s'ha de portar diàriament a partir del dimarts 16 de setembre.

L'horari d'aquest curs també serà de jornada continuada d'un quart de nou fins a tres quarts de tres.

Acabeu de passar un bon estiu. Fins aviat!!!!

« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 »

Serra de Noet 
Comenius 

Calendari 

Mes anterior Juny 2016 Mes següent
Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
   1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30

Properes 

En els propers 7 dies
Web feta amb el Zikula
Logo &Agrava;gora
Logo Intraweb