Departament d'Ensenyament

Projectes d'innovació 

Localització 

Secció d'Institut Serra de Noet
C/ del Programari Lliure,9
08600 BERGA
tel: 938213059
fax: 938213375
a8064830@xtec.cat

EPERGAM 
Calendari 

CAMPUS ITACA 
Organigrama 

EYPE 

Qui hi ha? 

8 convidats anònims en línia.

Sou un convidat/da anònim.

Notícies

Els de 4t A van a Futuroscope a gaudir del premi

Enviada per admin el 09/Oct/2014 - 14:07

Aquest dimecres 8 d'octubre, els alumnes de 4t A juntament amb dues professores, la Judit Lucas i la Fina Madrid, van sortir a les 9 del matí en direcció a Poitiers on hi van arribar abans de sopar.

Dijous i divendres, durant tot el dia, gaudiran de les instal·lacions de Futuroscope. El dissabte al matí, després d'esmorzar, faran el viatge de tornada per arribar a Berga al voltant de les 7 de la tarda.

Aquest viatge és el premi que van obtenir a finals de curs passat gràcies a ser  classificada com "La millor classe" pel jurat del concurs de "Joves i conducció" organitzat pel RACC.

El regal suposa totes les despeses del viatge (autocar, hotel de 3 estrelles, entrades a Futuroscope i tots els àpats).

Bon viatge!!!

 

Futuroscope 2014-15

 

SORTIDA DE TUTORIA 2n D'ESO

Enviada per admin el 09/Oct/2014 - 14:04

El divendres 3 d'octubre l'alumnat de 2n d'ESO va fer la sortida de tutoria a Santa Maria d'Avià.

Després d'una entretinguda caminada pels corriols que porten fins a l'església romànica, alumnes i professorat vam esmorzar gaudint de les vistes. Després vam fer tres grups per realizar les activitats programades des de tutoria  . Per una banda van jugar al cementiri i a la bandera i per l'altra van descobrir el frontal de Santa Maria i el van pintar. Sense ni adonar-nos-en se'ns va fer l'hora de tornar al centre!!!!".

SORTIDA DE TUTORIA 1r D'ESO

Enviada per admin el 09/Oct/2014 - 14:03

El divendres 3 d'octubre els alumnes de 1r d'ESO, juntament amb les tutores i la professora de ciències naturals, van anar a la Serra de Noet.
Ja portàvem uns quants dies preparant la sortida i a primera hora del matí vam acabar d'enllestir-ho. Per allà les 9, equipats amb bosses de plàstic, etiquetes, càmera fotogràfica, una pilota, una corda, uns quants cons i l'esmorzar, vam sortir cap a la Serra. La primera parada, en el camí de La Valldan cap a Cal Paraire, va ser per situar-nos mitjançant l'estudi de la brúixola. Vam continuar cap al Menfis i vam tornar a parar a la Creu de la Pinya. Vam fer la volta a la Serra i finalment hi vam pujar pel costat de la senyera. Vam fer un seguit de parades per estudiar i recollir minerals.
Pel camí els alumnes havien, també, de fer fotos a plantes, insectes, animals,..., per un posterior estudi.
Un cop a dalt la Serra vam esmorzar i a continuació vam estar jugant al joc dels disbarats, l'assassí, a tibar la corda, a matar,... Ens va passar l'estona volant! 
Vam tornar cap a l'institut on vam classificar els minerals, vam fer  un petit treball per recordar millor el què havíem estudiat i finalment la valoració de la sortida.
Tots ens ho vam passar d'allò més bé!!!!

Fina Llobet, Fina Madrid i Irene Casadesús

"Nosaltres també diem no a la violència de gènere"

Enviada per admin el 09/Oct/2014 - 14:02

Continuant amb les activitats organitzades des del Punt d'Atenció de la dona i el Consell Comarcal per prevenir la violència masclista i treballar la igualtat de gèneres, aquesta setmana i la vinent l'alumnat de 3r farà un taller sobre coeducació i estereotips. Serà una activitat d'interacció amb els alumnes, perquè prenguin consciència de com influeixen els mitjans de comunicació amb la imatge que es dóna dels nois i les noies; també de la importància de la socialització a l'hora d'establir rols i esterotips i de com es podria fomentar la igualtat.

Inaugurem el nou curs amb un gran tetraedre de Sierpinski

Enviada per admin el 18/Set/2014 - 13:12

El professorat de la Secció d’Institut Serra de Noet han preparat una activitat de cooperació per als alumnes de tots els cursos amb l’objectiu de construir un gran tetraedre de Sierpinski, i hem continuat amb un esmorzar preparat per l’AMPA. 

Seguidament al Pavelló de Suècia ha tingut l’acte inaugural amb parlaments de l’Equip Directiu per donar la benvinguda a l’alumnat i professorat i dues exalumnes del centre, Maria Anca Bejan i Winniver Bermúdez que ens ha explicat les seves vivències al centre. 


HORARI INICI DE CURS

Enviada per admin el 31/Jul/2014 - 12:28

Els dies 2 i 3 de setembre es faran les proves de recuperació del curs passat:


 Dimarts 2 de setembre
 Dimecres 3 de setembre

 9:00-10:00 

Matemàtiques / Religió / Opt religió

 Llengua Catalana / Llatí

 10:00-11:00  Llengua Anglesa  Llengua Castellana
 11:00-12:00  Ciències Naturals / Física i Química / Biologia
 Ciències Socials / Ciutadania
 12:00-13:00  Ètica / Música / Visual i Plàstica
 Informàtica i Tecnologies
 13:00-14:00  Optatives (1r-3r) / Alemany / Tds / Proj rec  Educació Física


Divendres 5 a les 12 del migdia: entrega de notes per part dels tutors individuals.

Dilluns 15 comencen les classes a un quart de nou del matí. Cal portar estoig i carpeta amb folis blancs i quadriculats. El portàtil s'ha de portar diàriament a partir del dimarts 16 de setembre.

L'horari d'aquest curs també serà de jornada continuada d'un quart de nou fins a tres quarts de tres.

Acabeu de passar un bon estiu. Fins aviat!!!!

Un altre premi per acabar d'arrodonir aquest curs tan exitós.

Hem assistit a l'entrega dels Premis Joves i Conducció de la seva VII edició. Aquesta vegada hi ha participat 1355 joves en els diferents apartats de relat, video i fotografia. Entre les 349 fotos presentades ha quedat finalista la foto de les nostres alumnes Laia Ballús i Yaiza Penis. Han guanyat una ipot shuffle i una motxilla del RACC amb un carnet per un any. En l'apartat de professor més motivador ha quedat finalista la nostra professora Judit Lucas. El premi més important, el de la millor classe, l'ha guanyat el nostre grup de 3r ESO A. I el premi és un viatge de 4 dies a Futuroscope amb totes les despeses pagades. És la segona vegada que un grup del nostre centre guanya aquest premi.

 MOLTES FELICITATS ALS CAMPIONS!!!!Jornada Esportiva

Enviada per admin el 18/Jun/2014 - 10:11

El passat dijous 12 de juny va tenir lloc la Jornada Esportiva. Durant tot el matí l’alumnat del centre va gaudir de la pràctica d’activitats esportives tan diverses com la sortida en BTT, la caminada a Queralt, l’hípica a Vilaformiu, partits de tennis, tennis taula, futbol, bàsquet, handbol i voleibol. Els esports d’equip i de raqueta es van realitzar a les instal·lacions del Tossalet.

Gràcies als professors i en especial als dinamitzadors de 4t d’ESO que van fer possible la gestió de la jornada!

Guillem Pladelasala


Acaba ja la 5ena promoció de 4t d'ESO del nostre institut. Divendres 13 vam fer l'acte de comiat on professors i la resta de cursos els van homenatjar. Per la seva banda ells també ens van oferir els seus agraïments per tots el que han pogut aprendre i gaudir en el nostre centre. I per començar l'acte ens van delectar amb aquest Lip Dub.

Lip Dub

Moltes gràcies i que sigueu Molt Feliços!!

Divendres 13 es va fer l'acte de Benvinguda pels nous alumnes seleccionats al Programa Joves i Ciència de la Fundació Catalunya La Pedrera. Al mateix temps es feia el comiat als alumnes que acabaven.

Aquest Programa comença a l'estiu en que els alumnes acaben 4t d'ESO fent una estada de 15 dies a Les Planes de Son on els ensenyen a fer estudis científics. Després fan estades a Universitats d'arreu del mon o en centres d'investigació i acaben a finals de 2n de BAT.

Temps enrere ja ens van seleccionar l'alumne Joan Serra.

EN aquesta edició ha estat seleccionada l'Elena Escalada.

MOLTES FELICITATS  ELENA!!! 

« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 »

Serra de Noet 
Comenius 

Calendari 

Properes 

In the next 7 days
Web feta amb el Zikula
Logo &Agrava;gora
Logo Intraweb