Programa VOTV “EL VALLÈS EDUCA”

El passat dijous 17 de novembre ens va visitar el canal de televisió VOTV per fer-nos un reportatge sobre el nostre nou Projecte d’apadrinament entre els alumnes de primer i quart d’ESO a la Secció de l’Institut Manuel Carrasco i Formiguera de Sant Feliu de… Llegeix més»

Alumnes de 4rt B al Jaume Balmes

Dimarts 22 de novembre  els alumnes de 4tB van fer una presentació sobre la ciutat de Londres pels alumnes de 1rA, la classe del Regne Unit, de l’escola Jaume Balmes. Els més grans de l’institut també van preparar pels més petits de primària jocs de… Llegeix més»

Programa Lecxit

Aquest curs escolar 2016/2017 els nostres alumnes continuen participant en el programa “Lecxit” de la Fundació Jaume Bofill , en el marc del Pla Educatiu d’Entorn.
Es tracta d’un projecte que funciona gràcies a la col·laboració de voluntaris i voluntàries que acompanyen amb tutoria individual la… Llegeix més»

PROJECTE D’APADRINAMENT 4t – 1r

Enguany, al SI Manuel Carrasco i Formiguera, hem engegat el projecte d’apadrinament entre els alumnes de 4t i 1r d’ESO. Aquest projecte neix de la voluntat de facilitar l’adaptació dels alumnes més petits al nostre centre, afavorir la convivència escolar i potenciar la implicació de… Llegeix més»