T'esperem a la nova edició del Premi Protagonista Jove!

T'esperem a la nova edició del Premi Protagonista Jove!

per Administrador/a a8058969 -
Nombre de respostes: 0

PREMI PROTAGONISTA JOVE

Si estudies ESO a l'institut El Vern, t'animem a participar a la nova edició del Premi Protagonista Jove. Consisteix a llegir només quatre llibres, fins al maig del 2018, i fer-ne una breu valoració en línia.

El teu nom apareixerà en l'article que publicarem a la pàgina web del centre i al nostre facebook i participaràs a la festa de cloenda organitzada per la biblioteca de Lliçà de Vall. La teva opinió serà determinant perquè guanyi un llibre o un altre.
La biblioteca de Lliçà de Vall ens ha regalat els exemplars dels títols d'aquesta edició (moltes gràcies!!!).


Comptem amb tu! Si t'interessa, envia'ns un correu, abans de dimarts vinent, a l'adreça electrònica: cod1@institutelvern.cat


Moltes gràcies!!! Participa-hi!!!


22è Premi de Literatura «Protagonista Jove»

El Consell Català del Llibre Infantil i Juvenil (ClijCAT) convoca el 22è Premi de Literatura «Protagonista Jove» amb el propòsit d’estimular la lectura d’imaginació en els nois i noies.

A tal efecte, una comissió d’experts en literatura per a joves ha seleccionat els vuit llibres en català, quatre per a cada grup d’edat, que presentem en aquestes Bases a tots els centres d’ESO, de Batxillerat i biblioteques de Balears, Catalunya i País Valencià.

La selecció de llibres s’ha fet d’entre els publicats des del maig de 2016 a l'abril de 2017.

L’objectiu del Premi de Literatura «Protagonista Jove» és aconseguir que el major nombre possible de joves llegeixin els llibres seleccionats; es constitueixin com a Jurat dins de cada centre o biblioteca, i els presentin i defensin davant dels seus companys i, entre tots, anomenin el que consideren millor. Es pretén que la veu dels joves es faci sentir, donant-los l’oportunitat de funcionar com a Jurat amb repercussió més enllà del centre escolar, de la biblioteca o del club de lectura.

(Clica sobre la imatge per a més informació).

Vídeo de l'acte del 20è. Premi Protagonista Jove 2015/2016, al que van assistir alumnes del nostre institut.



325 paraules