Post-Nuke 0.8  Final

  • Hola a tots,

    He visitat www.dev-PostNuke.com i m'he descarregat la beta del pn 0.8.

    L'he instal·lat en local i he començat a tafanejar.

    He volgut posar el theme que tenia a la nostra intranet i la versió del xanthia no és compatible, un inconvenient, per mi. 

    Vaig a fer una proposta, quan estigui estable, fareu una maqueta amb tots el mòduls per actualitzar la 1.3 que ara ens funciona perfectament?

    Dono per fet que el iW_moodle hi serà i ens ajudareu a configurar-ho amb el moodle 1.8. Ara el sense el vostre suport, parlo almenys per mi, em seria impossible fer l'actualització, sobre tot sense perdre les dades de la nostra actual.

    Moltes Gràcies (no és per quedar bé) per la vostra ajuda, estaré endent de quan estigui tot apunt. Un bon moment pot ser l'estiu, l'activitat web baixa sensiblement i podem fer les proves pertinents.

  • Hola,

    Em penso que aquesta notícia respon bastant a la teva proposta.

    Pel que fa al 'theme', és cert que no són compatibles. Però, si vols fer proves, si copies la carpeta corresponent a un 'theme' de la versió 0.764 dins d'una instal·lació de 0.8, un cop hagis regenerat el llistat de 'themes' des de l'administració, t'ofereix la possibilitat de convertir-los al nou format de manera automàtica.

    Salutacions

  • Hola,

    Estem fent l'adaptació de tots els mòduls a la 0.8. Pots veure els primer resultats aquí (està en anglès). Hi ha força feina feta, però encara en queda molta més per fer.

    De fet, si vols, pots començar a baixar-te els mòduls intraweb per a la 0.8 des d'adreça que t'he apuntat abans. Els mòduls han canviat de nom:

    detic_tauler  => iw_noteboard
    detic_moodle => iw_moodle
    detic_missatges => iw_messages (aviat disponible)
    detic_portal => iw_webbox
    detic_main => És un mòdul nou que conté funcions usades en els altres mòduls iw i s'ha de tenir instal·lat.

    Si proves els mòdul i trobes errors t'estarem agraïts si ens els fas arribar. Cal corregir el màxim possible de possibles errors abans de treure la maqueta definitiva.

    A reveure,

    Albert Pérez Monfort

     

     

  • Moltes Gràcies, per les respostes.

    He baixat els mòduls que cites Albert. I mica en mica aniré fent proves en local. No se si serviré de molta ajuda, trobar errors?. El meu nivell és per comentar els inconvenients que trobo, me'n guardaré prou de qualificar d'errors la feina que esteu fent.

    Ara una pregunta d'inexpert, abans de començar, puc recuperar les dades de les taules que tinc amb la versió 0.764, o he de fer alguna cosa més? Desconec si els canvis afecten l'estructures de les taules.

    Jordi, gràcies per la informació de la conversió del "theme". Ho provaré. No m'hi havia fixat.

    Moltes Gràcies per tot

    Xavier 

  •     Hola Xavier,

    El PostNuke 0.8 incorpora un script anomenat upgrade.php que permet importar les dades del nucli del PostNuke. No importa les dades dels mòduls detic. Això és una qüestió que abordarem més endavant. Ara encara no es pot.

    Pel que fa als entorns visuals, farem versions per al 0.8 dels entorns visuals detic. Per a la resta, sempre quedarà la conversió automàtica. 

     

    Toni 

  • Hola Toni,

    Com sempre aneu moltes passes per davant.

    Nosaltres tenim "personalitzat" el theme detic_blue, i he provat de convertir-lo i efectivament com segur que ja sabeu ha sortit el següent missatge:

    Ha ocurrido un error desconocido. El siguiente mensaje de error fue retornado por el sistema

    Smarty error: [in home.htm line 44]: syntax error: unrecognized tag 'deticmenu' (Smarty_Compiler.class.php, line 590) (archivo I:\Prova post-nuke 08\htdocs\intraweb\intranet\includes\classes\Smarty\Smarty.class.php en la línea 1092)

     He tornat enrera i he posat un theme de Xantia 3.0. Continuaré fent proves.

    Moltes Gràcies

    Xavier 

  •     Hola Xavier,

    Fes aquesta prova: edita el home i el master i elimina el codi <!--[deticmenu]-->. Després torna a provar de fer la conversió.

     

    Toni 

  • Hola Xavier,

    T'estarem agraïts si proves els mòduls i ens fas arribar els errors que estic segur que n'hi més d'un.

    El meu consell és que de moment no facis servir aquests mòduls, ni la versió pn 0.8,  per a res seriós i que només en facis ús a nivell de proves.

    Cordialment,

    Albert 

  • Moltes Gràcies Toni i Albert pels consells.

    Efectivament només ho estic fent en local, a l'ordinador de casa. Fent proves, però aprofito per anar veient els inconvenients que aniré trobant el dia que ho faci al servidor.

    Llavors segur que tornaré a fer preguntes.

    De moment em posaré a fer les proves que diu el toni amb el home i el master.

    Repeteixo el meu agraïment.

    Xavier 

  • Hola Toni i Albert,

    Perdoneu el retard però les avaluacions a l'escola porten a que altres temes quedin aparcats.

    He fet el que comentaves Toni, he tret del Master i del home les referències al detic menú.

    He fet la conversió i efectivament em reconeix els colors que tinc definits, però m'he trobat amb la sorpresa que només apareix en pantalla el bloc central. Potser he fet alguna cosa malament, però he esborrat el tema l'he regenerat de nou i només surt el bloc central.

    Segueixo en periode de proves i aprenentatge.

    Moltes Gràcies

    Xavier 

     

  •     Hola Xavier,

    Sobre el paper, pots convertir un entorn visual canviant la crida de les variables <!--[$leftblocks]--> i <!--[$rightblocks]--> per <!--[blockposition name=left]--> i <!--[blockposition name=right]-->.

    Si hi són, també has d'eliminar les crides al <!--[deticmenu]--> i al <!--[typetool]--> i si tens crides amb javascript al TinyMCE, també.

     

    Toni 

Aquesta llista mostra els usuaris actius durant els darrers 30 minuts.

Avís legal
footer_right