Esmena a la taula de permisos  Final

  • Hola a tothom,
    -Al pilotatge ja hem 'filosofat' sobre el tema dels permisos i demés. Em sembla molt bé el model final d'intraweb oberta i les últimes modificacions del iw_users que fan que tots els nous usuaris vagin al grup 'usuaris'.
    -Quan tingui temps, voldria fer una proposta de taula de permisos-categories, per incorporar la idea de que la intraweb per defecte, tot i ser oberta, tingui molt definit els espais gestió-professorat-alumnat-no_registrats en tots els mòduls (no només el downloads).
    -El sentit d'aquest 'post' és, però, esmenar la taula per defecte, ja que el avantpenúltim permís (id=11) no hauria de ser pel grup 'usuaris' sinó per 'Tots els grups'. Tal com està ara, els no registrats tenen accés a totes les categories com la direcció del centre.
    Atentament,
    Joan
  • Hola Joan,

    La proposta de taula de permisos que facis serà benvinguda. Segur que ens pot ajudar molt. Encara tenim una mica de marge abans de treure la versió final i totes les aportacions seran estudiades. La veritat és que hem estat tant ocupats en tenir els mòduls a punt, en posar en marxa els cursos de formació i el pilotatge dins Àgora, que no ens hem pogut dedicar massa a detalls com aquest. Ara, és un bon moment per treballar-hi i aconseguir entre tots i totes una maqueta el més bona possible.

    Tens raó amb el que comentes sobre el permís amb id=11. Ho modificarem de cara a la propera versió. Envio una anotació al formulari d'incidències, ja que sinó se m'oblidarà.

    Gràcies i fins aviat,

    Albert Pérez Monfort

Aquesta llista mostra els usuaris actius durant els darrers 30 minuts.

Avís legal
footer_right