Inscripció als cursos de formació sobre la intranet

Enviada per aperez16 el 12/Set/2011 - 12:48

Noticíes [1]

Entre el 7 i el 19 de setembre us podreu inscriure als cursos de formació sobre l'ús i la gestió de la intranet, que es duran a terme durant el 2011-2012.

Hi ha dos cursos disponibles:

  • Curs D134 - La intranet de centre: gestió i administració

Aquest curs està dissenyat per a professorat amb coneixements relacionats amb Internet i pàgines web. S'hi treballaran conceptes sobre les webs dinàmiques i amb l'ús i l'administració de la intranet que s'està desenvolupant des del projecte. El curs és una bona ocasió per introduir-se en el món de les webs dinàmiques i per aprendre a treure un bon profit de la intranet de centre. El curs es portarà a terme en la versió 2.1 de la maqueta d'intranet que funciona sobre el CMS anomenat Zikula.

  • Curs D203 - Ús i dinamització de la intranet de centre

Aquest curs està pensat per a professorat amb coneixements bàsics d'informàtica que en el seu centre fan ús de la intranet i que volen conèixer-ne les aplicacions educatives. També va adreçat a gestors de la intranet que volen disposar de tècniques de dinamització d'aquest recurs de comunicació i aprenentatge. El curs es basarà en la versió de la intranet disponibles a Àgora, la 2.2.

Enllaços
  1. http://intraweb.xtec.cat/web/index.php?module=news&func=view&prop=Topic&cat=10007