Fòrums

Resultats de la cerca: 308

Fòrum Àgora-MOODLE -> ChatBot -> Re: ChatBot

per ANTONI GINARD LLADO -
     Hola, Sina,

El que hi ha a la web del CFA no és un bot de conversa, sinó un bloc que envia missatges a un compte de Telegram o de WhatsApp. Funciona amb una web de tercers (https://replain.cc) que rep el missatge i el reenvia.

El concepte de bot de conversa (chatbot) és una mica més complex del que sembla. Normalment es fa servir per ajudar als usuaris a obtenir informació de la web que s'està visitant o dels serveis que ofereix. En aquest sentit, cal proporcionar informació al bot i entrenar-lo perquè respongui de manera correcta i adequada. Per aquest motiu, incorporar un bot no és una tasca tan senzilla com pot semblar. Certament, hi ha empreses que proporcionen aquest servei de pagament, però a Àgora, de moment, no tenim aquesta opció.

En el cas concret del Moodle, existeix un connector que s'integra amb Chat GPT, però requereix la contractació d'un servei de pagament i, addicionalment, generar un prompt (entrenar-lo). De moment no s'està considerant integrar-lo.


Salutacions,

Toni Ginard
Equip Àgora

Bona tarda,

Com Vicent, estic intentant configurar la connexió del web Nodes al canal de Telegram del meu centre,  però quan faig clic al menú WP Telegram del Tauler, em porta a una pàgina d’error. Em sembla que tampoc està activat. Em podrieu ajudar?


Moltes gràcies,

Olga