Accés als espais Moodle d'Àgora des de l'aplicació Moodle Mobile

Accés als espais Moodle d'Àgora des de l'aplicació Moodle Mobile

per Administrador/a Espai de suport -
Nombre de respostes: 0

Moodle MobileMoodle ha apostat fort per Moodle Mobile, l'aplicació mòbil oficial, i, per aquest motiu, des de fa un temps hi ha un equip, amb seu a Catalunya, que es dedica en exclusiva a desenvolupar-la i mirar d'afegir-hi el màxim nombre de funcionalitats.

Aquesta aplicació permet, entre d'altres:

  • Navegar pel contingut dels cursos de forma més eficient i, fins i tot, sense connexió.
  • Participar en les activitats del curs (per exemple fòrums i tasques) des del dispositiu mòbil.
  • Rebre notificacions instantànies de missatges i esdeveniments.
  • Trobar i contactar ràpidament amb altres usuaris dels cursos.
  • Pujar imatges, àudio, vídeos i altres arxius.
  • Veure les qualificacions.


La llista completa amb totes les funcionalitats es pot consultar des d'aquesta pàgina (en anglès), que es va actualitzant periòdicament cada vegada que es publica una versió nova de l'aplicació.

L'aplicació Moodle Mobile està disponible de forma gratuïta i es pot utilitzar des de qualsevol espai d'Àgora. Ara bé, abans de fer-ho, és necessari configurar el Moodle seguint els passos que s'expliquen a la PMF "Com activar i fer servir l'aplicació Moodle Mobile".

  Moodle Mobile


Si decidiu utilitzar aquesta aplicació amb l'alumnat, és important que tingueu en compte alguns consells per garantir que els vostres cursos són compatibles amb Moodle Mobile: Crear cursos compatibles amb Moodle Mobile (en anglès).


Per cert, aquesta aplicació està registrada al Toolbox, per tal que pugueu valorar-la i compartir les vostres experiències a l'aula amb la resta de companys: http://toolbox.mobileworldcapital.com/app/moodle-mobile/896