menú

Re: menú

per MONICA GRAU PRIETO -
Nombre de respostes: 0

Hola Jaume,

Aquest centre ha editat la pàgina de portada afegint-hi una única línia de text amb un conjunt d'enllaços que porten a diferents seccions de la web, i li han aplicat uns estils HTML especials per tal que semblin botons.

Si voleu fer el mateix, aneu a la secció "Pàgines" del tauler, busqueu una pàgina anomenada "Portada" (que normalment porta el títol "Pàgina d'inici buida") i editeu-la. Per exemple, podeu posar-hi una línia de text amb els noms dels cicles separats per barres verticals, donant els atributs de paràgraf "capçalera 3" i text centrat, com ara:

infantil | cicle inicial | cicle mitjà | cicle superior

Desmarqueu la casella "Mostra els botons de compartició" de l'AddToAny, a sota, i actualitzeu la pàgina. Veureu que el "menú" que heu creat apareix a la part superior dels articles.

Un cop fet això caldrà convertir cada nom de cicle en un enllaç a una pàgina o una secció de la web. Per fer això només cal seleccionar el nom, fer clic al botó "Insereix/Edita un enllaç" (icona de cadenat) i escriure o enganxar l'adreça cap on ha d'apuntar l'enllaç.

En el cas del centre que comenteu, han editat el codi d'aquests enllaços donant-los atributs especials de color i relleu, però això ja és per a usuaris experts que dominin HTML i CSS.

Fins ara,
Mònica