Solució per accés a galeria de fotografies

Re: Solució per accés a galeria de fotografies. Una nova possibilitat?

per ANTONI ROMAGUERA DRETS -
Nombre de respostes: 1

Bon dia.

Gràcies per aquesta resposta, desgràciadament a l'escola no ens acaba de servir, ja que cal fer-ho amb l'usuari de l'escola i la idea és que puguin penjar fotos moltes persones. Per aquest motiu he seguit investigant i he començat a fer proves amb el Drive, una altra alternativa vinculada al correu Xtec però molt senzilla d'organitzar entre molts usuaris ja que es poden compartir carpetes i subcarpetes.

Buscant he trobat aquest artcle: https://www.factoriadigital.com/blog/como-usar-las-fotos-de-google-drive-en-un-blog-de-wordpress/ on es fa referència a un plugin de wordpress (Google Drive Media Library) que permet incorporar una carpeta del Drive a la galeria multimedia de wordpress. Això facilita poder usar els carrusels i supera la limitació d'espai de la galeria.

Crec que seria una bona alternativa i molt còmode. No he pogut incorporar el plugin per fer proves. Us agrairia estudiessiu la possibilitat d'incorporar-lo i poder fer servir aquesta via.

Moltes gràcies per endavant i bon estiu!!

Toni del Serra de Marina, Santa Coloma de Gramenet

En resposta a ANTONI ROMAGUERA DRETS

Re: Solució per accés a galeria de fotografies. Una nova possibilitat?

per MARTA CAMBRAY ROCA -

Toni això és el que volem fer nosaltres, compartir-ho a través del Drive amb les famílies (a través dels correus dels alumnes - hem sol·licitat Google for Education i vam comprar un domini) perquè volem que les imatges es desin per PROMOCIÓ (ara ho fem amb comptes de google per promoció però amb Google fotos no poden veure els àlbums nous a la galeria, sol els anteriors de Picasa.

I, com que volem que les imatges siguin privades, sol posar un petit carrussel al NODES per presentar l'article, però que el gruix de fotos el tingui sol les famílies en privat. Sol veiem la solució de comparitr-ho amb el Drive.