Esborrar alumne d'un curs

Esborrar alumne d'un curs

per EVA VIÑAS CASALS -
Nombre de respostes: 2

Bon dia, tinc un dubte. Volia esborrar un alumne d'un curs per tornar-lo a inscriure ja que és repetidor i li surten les activitats fetes del curs anterior. Tinc tota la cohort del grup inscrita i no puc eliminar-lo (si és que cal) per tornar-lo a inscriure. No em surt cap creueta per suprimir-lo. L'he inscrit de nou manualment, però tampoc.



M'agradaria que l'usuari Carlos Sobrino pogués tornar a poder fer el curs d'anglès de 3r d'ESO (English 3r - 2nd term). Com ho he de fer?

La URL del meu curs és http://agora.xtec.cat/escolaservator/moodle/course/view.php?id=782

Gràcies.

En resposta a EVA VIÑAS CASALS

Re: Esborrar alumne d'un curs

per MONICA GRAU PRIETO -

Hola Eva,

si no vas reiniciar el curs en finalitzar-lo les dades de l'alumne seguiran allà encara que el desinscriguis i el tornis a inscriure. O bé entres com a ell i esborres les tasques i tu com a profe les avaluacions o li creeu un usuari nou.

Per treure l'alumne del curs l'hauries de treure de la cohort però això faria que desaparegui dels altres cursos on s'ha inscrit la cohort en qüestió. Si és repetidor s'ho trobarà amb mes cursos, oi? La nostra recomanació seria que creéssiu un usuari nou per a aquesta alumne, l'inscriviu a la cohort i automàticament quedarà inscrit amb l'usuari nou a tots els cursos.

Fins ara,

Mònica