Pàgines i categories

Pàgines i categories

per Maria Gilabert Escolar -
Nombre de respostes: 2

Volem crear un blog de música dins la categoria de "música" del blog de l'escola. Per fer-ho hem creat un menú amb pàgines i categories combinat. Ens trobem que quan accedim a les categories  aquestes estan dins de la categoria principal "música" i per tant es fàcil tornar enrera a la categoria principal "musica".

Però les pàgines d'aquest nou menú no se'ls hi pot atribuir una categoria mare i per tant quan volem tirar enrere ens porta a l'inici de la web i no a la categoria música.


Com ho podem resoldre?

Us enllacem la pàgina web per a que  us ho mireu.

http://agora.xtec.cat/escolallebetx/categoria/especialitats/musica/

Moltes gràcies

Maria

En resposta a Maria Gilabert Escolar

Re: Pàgines i categories

per MONICA GRAU PRIETO -

Hola Maria,

aquest és el comportament per defecte de Wordpress i no podem fer que es comporti diferent. El que sí que pots fer és un "truc" i, en compte de crear pàgines crear també categories. Un cop creada, si s'edita se li pot afegir contingut com si fos una pàgina.

Us en creem una en substitució a la pàgina "Cantatània" perquè ho veieu amb un exemple.

Per editar la categoria heu d'anar aquí. Hem afegit aquesta categoria (que sembla una pàgina) també al menú. Li hem afegit el mateix giny i ara mateix es mostra igual que la pàgina però és una categoria i manté correctament la navegació. També  hem amagat el giny enllaços educatius d'aquesta categoria.

La pagina original no l'hem tocada, només l'hem eliminada del menú.

Com ho veieu? us pot servir?

Fins ara,

Mònica

En resposta a MONICA GRAU PRIETO

Re: Pàgines i categories

per Maria Gilabert Escolar -

Hola Mònica!

Mil gràcies! Si que ens serveix, i tant!

L'únic que passa ara és que els enllaços dels vídeos es veuen amb el codi http://... però això potser ho puc entrar com un article amb el titol "cançons per assajar".

Ho anirem provant!

Gràcies altre cop!


Maria